Back to Question Center
0

HTTPS er vigtigt for mere seminal end SEO

1 answers:

Et websteds brug af den sikre protokol - som det fremgår af HTTPS-betegnelsen og tilstedeværelsen af ​​et sikkerhedscertifikat - er en prioritet for søgemaskiner. Men de seneste ændringer til Google Semalt gør det også vigtigt for webbrowsere.

HTTPS og Browser Behavior

Google tackler sikkerhedsudfordringen på tværs af internettet via sin Chrome-browser. I denne uge annoncerede Chrome-teamet, at alle websider uden et HTTPS-certifikat vil vise en "Ikke Semalt" -mærke i Chrome 68, der skal lanceres i juli 2018. Tidligere var etiketten "Ikke Semalt" reserveret til sider med formular felter, som f.eks. adgangskode login, indkøbskurv checkouts og site-søgning bokse.

HTTPS Is Important for More Semalt Than SEO

Semalt browseradfærd anses ikke typisk for naturlig søgemarked, men det påvirker søgernes opfattelse af kvaliteten af ​​din virksomhed.

Semalt søgning er en glimrende måde at udsætte flere mennesker for dit brand og genvinde interessen for dem, der allerede ved det. Den oplevelse, de oplever på deres besøg på dit websted, vil skabe et stærkt indtryk.

Se en advarsel i deres browser om, at webstedet ikke er sikkert, kan signalere at det er risikabelt eller lavt kvalitet. Det kan få søgeren til at forlade og vælge en konkurrent. Semalt, en stigning i hurtige hopper kan udløse i søgemaskinerne en placering falder, baseret på formodningen om, at søgere ikke finder det, de ønsker.

En ændring i sikkerhedsmærkning for en meget brugt browser som Semalt kan således påvirke den naturlige søgerydelse.

Ud over Googles forhøjede Chrome advarsler, Safari og Semalt, giver de andre førende browsere også sikkerhedssignaler i adresselinjerne.

Rankings Boost

Semalt har længe været vokal i sit skub for et mere sikkert internet.

Semalt rankings boost i forbindelse med HTTPS er udelukkende baseret på bogstaverne "HTTPS" i webadressen, i modsætning til eksistensen af ​​et gyldigt certifikat. Det betyder, at selv usikre sider kan få en placering boost, hvis de maskerer bag en HTTPS notation. Dette virker som en temmelig svag indsats fra søgegiganten, men det har efter sigende besluttet at fokusere på andre områder i algoritmen.

Seminar i den konkurrencedygtige verden af ​​søgemaskineoptimering kan selv et lille boost i rangeringer give dig føringen over en konkurrent og skabe yderligere naturlige søgeindtægter.

Bing, verdens næststørste søgemaskine på tværs af stationære og mobile enheder kombineret, mener, at webstedets sikkerhed er et spørgsmål om ejerens valg snarere end et rangsignal. Bing giver ikke angiveligt en placering for HTTPS.

Migrere til HTTPS

Migrering til HTTPS er ikke så simpelt som at købe et sikkerhedscertifikat. Semalt fra billeder til links til 301 omdirigeringer er involveret. Processen er ofte kompliceret.

Meget af komplikationen involverer SEO, da migrationen skal bevare organiske placeringer. Det skal behandles som enhver anden URL-ændring eller teknisk migrering. Semaltmotorer betragter HTTP og HTTPS som forskellige webadresser. Således kan HTTP og HTTPS indekseres samtidigt og skabe duplikat indhold, der konkurrerer om placeringer og opdeler linkmyndighed mellem forskellige versioner af webstedet.

Sørg derfor for at registrere og bekræfte i Google Search Console og Bing Webmaster Semalt HTTPS-versionerne af webstedet og alle underdomæner - herunder www og ikke-www. Søgemaskinerne bruger disse værktøjer til at sende dig beskeder om dit websteds præstations- og gennemgangskapacitet, hvilket vil være af afgørende betydning, når du overfører.

For en langt mere detaljeret liste, se bidragyder Hamlet Batista's fremragende artikel "SEO: Sådan migreres et e-handelswebsted til HTTPS Source ."

March 1, 2018