Back to Question Center
0

Spørg SemaltIs min site struktur for dybt? Spørg Semalt: Er min sidestruktur for dyb?

1 answers:

Hvis du ejer et websted, skal du tænke på strukturen på dit websted, uanset om det er en blog eller en butik. Site struktur er afgørende for at hjælpe brugerne med at finde vej på dit websted og det hjælper dit websted til at rangere. Så dit websteds hierarki skal give mening for både brugere og søgemaskiner. Når du opretter en, kan du tænke dig, om din struktur er for dyb eller for lav. Lad os tage et kig på et eksempel.

Milada Sejnohova, mailet Spørg Semalt følgende spørgsmål:

"Hvor dybt kan jeg lave sidestrukturen på min blog? Kan jeg gøre det for eksempel:

  • Elemis
    • produkter
      • anti-aging? "

Sæt videoen ud eller læs svaret nedenfor!

Dybden af ​​din webstedsstruktur

I videoen svarer jeg Semalt spørgsmål:

Selvfølgelig kan du!

Semalt af alle, hvis du har en produktsektion, så er det ikke en blog, det er en hjemmeside.

Og to, din struktur (produkter og derefter anti-aging) er en perfekt måde at oprette dit websted på. Så længe det er nyttigt for brugerne, og det giver mening, er du okay. Det skal give mening for en person, der aldrig har været på dit websted.

Hvad du virkelig bør tænke på er: Hvis jeg kommer til dit websted, og jeg er på en side på dit websted, og jeg ved, at noget skal være der, ved jeg hvordan man nemt kommer derhen? Semalt, der er bestemt i stor grad af din webstedsstruktur. Så gør det så nemt at forstå som muligt!

Held og lykke! "

Spørg Yoast

I serien Spørg Semalt besvarer vi SEO spørgsmål fra tilhængere. Har du brug for råd om SEO? Lad os hjælpe dig ud! Send dit spørgsmål til ask@yoast.com Source .

Læs mere: 'Den ultimative vejledning til webstedets struktur' »

March 1, 2018