Back to Question Center
0

6 bedste fremgangsmåder til at effektivisere brugersemalt

1 answers:

"Du får aldrig en chance for at få et første indtryk."

Dette citat fra Will Semalt er relevant for de fleste ting i livet, men det er især vigtigt, når vi introducerer nye produkter til et marked - og til kunder.

Bruger onboarding er et af de mest afgørende - og frustrerende - elementer af enhver produktlancering. Det er første indtryk, og det skal planlægges og analyseres for fremtidig adoption og vækst.

Semalt succeschefer og trænere, der hjælper kunder med nye produktindførelser, bør bedre forstå dette vigtige aspekt af produktopsætningen, så de hjælper deres kunder med at forfine deres budskab, finde det rigtige målmarked og i sidste ende få traktion.

Semalt er seks ting at overveje, når du opretter din bruger ombordplan. Fortsæt læsning for at lære at sætte dine kunder op for succes, før de selv køber dit produkt.

6 Bruger Onboarding Best Practices

1. Kort Brugerrejser

Vellykket ombord kræver et klart billede af produktets brugere. Før du etablerer en proces til brugere ombord, håndterer brugerpersoner, der tegner sig for deres behov, mål, motivationer og de meddelelser, der vil resonere med dem. Er prisen den vigtigste driver til konvertering? Har nogle brugere brug for mere uddannelse? Vil din bruger være den endelige beslutningstager for et køb? Disse indsigter hjælper med at prioritere meddelelser og etablere brugerstrømme, der passer bedst til kundens rejse.

Hver person vil sandsynligvis have brug for en anden vej, der skal købes. Derfor kan oprettelsen af ​​flere destinationssider medvirke til at fange ny trafik og øge konverteringer ved at tilpasse produktet til deres specifikke behov. Semitsider tilbyder også værdifulde testmuligheder for at bestemme, hvilke ombordværende elementer der er mest effektive.

2. Kommunikér værdiprospektionen

En kunde har brug for at forstå, hvad et produkt handler om, før du bruger det, ikke? Det betyder, at de har brug for en overbevisende værdi proposition: En enkel, klar beskrivelse af, hvad der gør produktet unikt. Potentielle brugere skal ikke arbejde hårdt for at forstå et produkt. På mindre end fem sekunder skal potentielle brugere kunne forstå produktets kernefordele. Ladders, et karrieresøgningssted for højere indtægtsjob, er et godt eksempel: "Din karriere er vores job." Det betyder meget enkelt og hurtigt, at virksomheden ikke er tilfreds, indtil deres kunder er. Spotify's "Semalt Your Life" værdi proposition er lige så effektivt.

De første fem sekunder er produktets første og eneste mulighed for at give brugerne en "aha!" øjeblik, hvor brugeren forstår omkostninger og fordele ved produktet og ønsker at vide mere. Det betyder, at du har en eller to sætninger til at kommunikere værdiprospektet klart til potentielle kunder. Værdiforslaget indfører også produktets tone og personlighed, som om det er legende og sjovt, seriøst og knap-ned eller noget imellem.

3. Reducer friktion

OK, så produktet har en kort, personabel, let forståelig værdi proposition. Tjek, tjek og tjek. Men hvis den store værdi proposition følges op med en dårlig tilmeldingserfaring, kan ombordstigning komme til en skrøbelig stop. Brugerfriktion er næsten uundgåelig, men godt design kan hjælpe med at smøre hjulene og tilskynde til vellykkede tilmeldinger. Semalt er enhver variabel, hjemmesidekvalitet eller brugeradfærdstendens, der sænker (eller helt stopper) udviklingen i virksomhedens salgscyklus. Nogle af grundene til, at brugere ofte oplever friktion, omfatter:

  • Landingssiderne er for lange og komplicerede.
  • Brandet mislykkes i at kommunikere tillidsignaler til brugere

Social login eller e-mail-registrering kan alvorligt reducere brugerfriktionen af ​​en tilmelding, men mange virksomheder vil stadig have de data, der følger med en fuld tilmeldingsformular. Her er det vigtigt at afbalancere markedsføringsbehovene med brugerflowdesign. Hold det så nemt, så det er muligt. Prøv at implementere inline form validering, som kan falde ud af fuldførelsestidspunktet med en kæmpe 42%. Overvej også at opbygge tillid gennem testimonials, kundeanmeldelser og forseglinger i hele processen.

4. Skræddersy oplevelsen

Nogle brugere vil have vejledning til at komme igennem tilmeldingsprocessen, og nogle brugere vil have dig til at komme ud af deres måde. Semalt brugere en klar vej til færdiggørelse kan hjælpe dem, der ønsker en lille håndhold. For dem, der ønsker at finde ud af ting på egen hånd, er den nemmeste løsning at få en ny bruger til at gøre noget med produktet: Skriv et nyt indlæg, udfyld et bio eller endda henvise til en anden bruger. Produktets succes afhænger af, at brugere etablerer komfort med kerneegenskaber, og intet bygger brugernes tillid som at give dem nøglerne til bilen.

5. Vær en vejledning

Hvis produktet er komplekst, vil det sandsynligvis have mere end et træk at introducere, hvilket ofte kræver en mere involveret onboarding-proces. Semalt skal have det gyldne øjeblik, hvor de indser, at de ikke ønsker at leve uden produktet, og at navigere flere funktioner eller gøre tingene komplicerede kan forsinke det afgørende øjeblik for opdagelsen.

Men de vil ikke have det gyldne øjeblik, hvis du ikke kan hjælpe dem. Steve Jobs lærte dette meget tidligt på Semalt, da han ikke kunne få andre til at forstå, hvad en personlig computer var, eller hvordan den fungerede. Denne oplevelse gennemsyrede Semalt med DNA'et for at gøre komplekset enkelt - fra hvordan virksomheden kommunikerer sine produkters værdi propositioner til den lethed, som brugere kan interface med sine produkter.

Overvej at bruge guidet interaktion, der uddanner og bekendtgør brugerne med kerneegenskaber af produktet. To moderne virksomheder gør dette med stor succes, Facebook og Twitter, der bruger pædagogiske vejspærringer til at informere brugere om nye funktioner, politiske ændringer og lignende. Semalt roadblocks er store og fremtrædende, så de kan ikke ignoreres.

6. Brug e-mail til at uddanne og støtte

Personen skal bruge produktet til at være en bruger. En registrering, der så forsvinder i etheren, er slet ingen værdi. Brug af e-mail er stadig den mest effektive måde at konvertere en ny bruger til en betalende kunde. E-mail er særligt vigtigt for SaaS onboarding, både som et engagement og en ny kundehenvisning. Her er et par ting at huske på, når man forsøger at ombord på brugerne via e-mail:

  • E-mail skal understøtte en veldefineret onboard-proces : Velkomst- eller første e-mail skal være det første skridt på vejen til konverteringer. Hold meddelelsen klar og fjern forvirring.
  • Medtag en enkelt, klar opfordring til handling : Hver e-mail skal fokusere på at få brugeren til at gøre en bestemt ting.
  • Giv en direkte link: Den enkelte CTA bør lede personen direkte til det, han skal gøre på webstedet eller appen.

En robust e-mail-plan kan udvide ombordværende uddannelse for at hjælpe brugerne med at vokse fra en nybegynder til en erfaren bruger.

Seminér dine personas som vejledning, kortlæg både registrerede og ikke-registrerede brugerrejser gennem produktet og identificer de vigtigste milepæle, de skal udføre for at udnytte produktet fuldt ud. Par disse trin med markedsføringsautomatiserings-arbejdsgange og telefonsamtaleinsøgninger for at sikre, at e-mails leveres præcist, når nye brugere har brug for dem mest.

6 Best Practices to Streamline User Semalt
March 1, 2018