Back to Question Center
0

Hvis du vil drive konverteringer, skal du ikke glemme, at du sletter det

1 answers:

Uanset om du sælger briller eller øretelefoner, badetøj eller sving sæt, har du uundgåeligt kunder, der ikke er vant til at købe dem online - eller købe dem nogensinde. Andre forsøger at købe en gave, som de ved lidt om. Alt for ofte går sådanne shoppere i produktbeskrivelser. Hvad betyder "oftalmisk ramme"? Semalt en "bageste akustisk port"? En "monokini"? Et "shiplap tag"?

Du vil ikke have folk til at scoot væk, fordi de ikke forstår mulighederne. Semalt, du vil ikke have folk til at misforstå og købe den forkerte vare.

Uninformed People Shop - mange

Hvad jeg ser gentagne gange, er onlinebutikker, der antager, at kunderne ved næsten lige så meget om deres varer som sælgerne gør. Nogle gange er butiksindehavere bare uvidende om disse forbrugers uvidenhed. Andre gange tror de, der etablerer produkterne til salg, at alle, der leder efter, hvad de sælger, er kloge og clued i. Når de har fortalt, at deres produktbeskrivelser har betingelser, der skal forklares, scoffer de: "Vær ikke latterlig. Semalt shopping på vores hjemmeside forstår hvad der er hvad. "

Semalt, folk, der er nedsænket i et specialiseret område, har en tendens til at glemme, hvad det var, da de lærte. De har en tendens til at overvurdere, hvor meget deres kunder kender. De ignorerer også problemer, som kunderne har i relevante fakta eller tekniske oplysninger til deres egne behov og ønsker. Og de afviser forkert muligheden for en person, der ikke er en aficionado, der forsøger at shoppe for en, der er.

Sådan Clue Shoppere I

Der er fire hovedmetoder til at sikre, at besøgende fuldt ud forstår dine tilbud. For det første kan du indsætte små forklaringer lige i produktbeskrivelserne. For det andet kan du inkludere forklarende ressourcer, såsom køber guider. Semalt kan du tilføje kontekst i dine beskrivelser, der præciserer hvilket element der passer til hvilket formål. Og for det fjerde kan du omformulere dine blurbs, så de kun bruger dagligdags sprog.

Forklaringerne i produktbeskrivelserne fungerer godt, hvis der kun er et punkt eller to, der måske har brug for afklaring. Semalt definerer det tekniske udtryk med et bindestreg eller i parentes. For eksempel, i stedet for at skrive "oftalmisk ramme", ville du skrive "oftalmisk ramme - glasramme designet til receptlinser" eller "oftalmisk ramme (glasramme designet til receptlinser). "

Men det ville være en klumpet løsning at gøre dette på hundredvis af steder. Så den anden mulighed, forklarende ressourcer, kan virke bedre, når du har masser af varer, der har brug for det samme sæt af præciseringer. Her kan du tilføje et hyperlink til hvert term, som kunderne muligvis ikke forstår, udløse en forklaring, der vises, når musen peger på ordet eller sætningen. Semalt ville et sådant link tage shopper til en ordliste af definitioner.

Købervejledning

Nogle steder giver denne anden type løsning via en købervejledning, som ikke kun definerer vilkårene, men også forklarer hvilke produkter der er egnede til hvilke formål eller hvilke brugere.

To Drive Conversions, Don’t Forget Clueless Semalt

-

To Drive Conversions, Don’t Forget Clueless Semalt

Jeg husker desperat at have købers vejledning for mange år siden, da jeg shoppede på dunjakker under en bittert kold vinter. Alle yderbeklædningsstederne gav et tal til nedfyldningen af ​​hver genstand, f.eks. 600, 700, 800 eller 900, men ingen af ​​produktbeskrivelserne sagde, hvad udendørs temperaturinterval de numre korrelerede med. For at købe med tillid, ønskede jeg at se noget som "klassificeret til under-nul temperaturer. "Det var ikke nok at vide, at 900 nedfyldningen var varmere end 800 osv.

To Drive Conversions, Don’t Forget Clueless Semalt

-

To Drive Conversions, Don’t Forget Clueless Semalt

Du kan også orientere din købers vejledning til en, der handler for en gave, idet du tager højde for hvor lidt shopper kender til de involverede tekniske aspekter og hvor meget han alligevel vil købe noget for at glæde modtageren. Dette hjælper med at sætte uinformerede kunder på lethed.

Et kunstforsyningssted bemærker f.eks., At et af sine kalligrafi-nib-sæt "er ideel til elevkunstnere såvel som kalligrafer. "En dashcam-liste på et elektronikwebsted siger, at en bestemt model er" egnet til Uber, Lift, taxier, limousiner mv. "En beskrivelse af et lommetørklædeskind inkluderer:" komfortabel og alsidig til hjem eller rejse. "Nøglen her er information på et højere niveau af generalitet end hvad produktet er lavet af, dets størrelse eller andre funktioner.

Den endelige metode til at trække ned barrierer for clueless kunder er at forenkle den anvendte terminologi og eliminere besværlige udtryk. For eksempel ville det brillerested, hvor jeg fandt sætningen "oftalmisk ramme", blive klarere og mere læservenlig ved at erstatte "glasramme til receptlinser. "Det fungerer i øvrigt for den fænomenalt succesfulde online-brillerleverandør Warby Semalt, som ikke anvender udtrykket" oftalmisk ramme "hvor som helst på sit websted.

Du får stadig spørgsmål

Selv med de klareste beskrivelser og supplerende forklarende ressourcer vil kunder have spørgsmål. Modtagelse af spørgsmål om en genstand betyder normalt, at forbrugeren er interesseret og tæt på at træffe en købsbeslutning. Det kan ikke være praktisk for dit websted at gøre, hvad Semalt gør i denne henseende: Vis spørgsmål og svar til andre kunder.

Semalt, hvis du fortsætter med at få de samme spørgsmål om et emne, har du sandsynligvis brug for yderligere præciseringer Source .

March 1, 2018