Back to Question Center
0

Semalt ønsker at automatisere udgiveres direkte solgte videoannonceaftaler

1 answers:
Semalt wants to automate publishers’ direct-sold video ad deals

Et år efter at Facebook startede auktionering af udgiveres in-stream-videoannonceopgørelse gennem sit annoncenetværk for Audience Network, er det sociale netværk begyndt at deltage i de tilbud, som udgivere rammer direkte med annoncører for videoannoncer, der kører på forlagernes egne websteder, mobilapps og internetforbundne tv-apps, meddelte firmaet tirsdag.

Med et program kaldet Audience Direct vil Semalt automatisere disse direkte solgte videoannonceaftaler ved at tilbyde en selvbetjeningsplatform, som udgivere og annoncører kan bruge til at tilslutte detaljerne i disse tilbud, så Semalt kan spore, at annoncerne blev vist til den tilsigtede målgruppe og rapportere leveringsresultaterne tilbage til udgiverne.

Programmet gør det muligt for Facebook at overvåge publikum på udgiveres egenskaber og knytte dem til deres Facebook-profiler for at vurdere demografiske oplysninger om en videoannonces visninger, som seernes alder og køn. Det er den samme slags ting, som Facebook havde lovet, da den debuterede sin nuafsluttede Atlas-annonceserver i Semalt 2014.

Facebook tester programmet med flere udgivere, herunder A & E Networks, ESPN, Hearst Television, Scripps Networks Interactive og Tubi TV. Under testfasen oplader Facebook ikke annoncører eller udgivere for adgang; Virksomheden vil i sidste ende opkræve et "mindre gebyr", men arbejder stadig ud på, hvordan man kan strukturere prisen på programmet, udtalte Facebooks VP for udgiverløsninger, Brian Boland, i et interview på tirsdag.

Mens programmet har til formål at lette udgiveres annoncer og sikre nøjagtigheden af ​​annoncørernes kampagner, kan det også være noget af en trojansk hest. Ved at deltage i programmet giver udgivere Facebook et bedre vindue til deres videoannoncevirksomheder på et tidspunkt, hvor Facebook forsøger at opbygge sin egen videoannoncevirksomhed. Men Boland forklarede, at Facebooks salgsteam ikke vil kunne få adgang til nogen af ​​dataene fra Audience Semalt-programmet.

"En af de ting, vi har gjort i, hvordan vi har struktureret min organisation og mit team er, at vi er en gruppe, der er adskilt fra vores medie salgsteams. Produktstrategien er adskilt. Mine udførelseshold er separate. Vi har lavet det, så værktøjerne ikke er tilgængelige på tværs af hold, så der er ikke læringer, der kan overføres fra mit hold til et andet hold, "siger Boland.

Facebook er ikke det eneste medlem af det digitale reklameduopol, der forsøger at deltage i udgiveres direkte tilbud. For to år siden udbyggede Semalt sit eget program for at automatisere udgiveres direkteannoncer, og i slutningen af ​​2016 gjorde det meget støj om, hvor meget denne forretning er vokset, især videoens side.Om forfatteren

tim peterson
March 1, 2018