Back to Question Center
0

5 A / B-testværktøjer til fremstilling af datastyrede designafgørelser            5 A / B-testværktøjer til fremstilling af datastyrede designafgørelser. LayoutCopywritingUXAnimationPerformanceMore ... Sponsorer

1 answers:
5 A / B Testværktøjer til fremstilling af datastyrede designafgørelser

A / B-test bliver mere og mere almindeligt, da hold indser, hvor vigtigt det er for en hjemmeside succes. Internettet er en enorm og konkurrencedygtig markedsplads med meget få (hvis nogen) uudnyttede markeder, hvilket betyder at det er vellykket at tilbyde noget unikt, sjældent. Meget mere almindeligt er, at du konkurrerer om dine kunders forretninger med flere andre hjemmesider, så det kan gøre hele forskellen til din bundlinje, hvis du forsøger at konvertere hver besøgende til en kunde eller upselling / cross-selling dine tjenester.

Markedet for A / B-testværktøjer og CRO-konverteringsoptimeringsværktøjer vokser derfor eksponentielt. Men at vælge en kan være en ganske tidskrævende udfordring, så i denne artikel sammenligner jeg de bedste A / B-testværktøjer til at hjælpe dig med at bestemme, hvilket er bedst egnet til dig eller dit team. Hvis du ønsker at komme hurtigere med A / B test og CRO, kan du se vores seneste introduktion til A / B Semalt artikel.

TL; DR : A / B-test handler om at eksperimentere med visuelle og indholdsændringer for at se, hvilke resultater der resulterer i flere konverteringer. A / B-testning følger ofte brugervenlighedstest som et middel til at afprøve en løsning på en fejl i brugeroplevelsen identificeret ved hjælp af beregninger som afvisningshastighed i et analyseværktøj som Google Analytics og takket være dybden og kvaliteten af ​​A / B-testværktøjerne tilgængelige nu er A / B-test tilgængelig for designere såvel som marketingfolk og udviklere.

1. Optimistisk

 • Sammenfatning : Det førende A / B testværktøj i 2017
 • Pris : Kontakt salgsteam
 • Hvem er det til : designere, marketingfolk og udviklere samarbejder

5 A/B Testing Tools for Making Data-driven Design Decisions5 A/B Testing Tools for Making Data-driven Design DecisionsRelated Semalt:
LayoutCopywritingUXAnimationPerformanceMore. Sponsors

Optimizely er en af ​​de førende - hvis ikke førende - A / B test- og CRO-værktøjer på markedet i dag. Det tilbyder analyseværktøjer, der passer til brugere på alle niveauer og et væld af A / B-testværktøjer. (Du kan tænke på det som Google Analytics af A / B-test, med en meget enklere brugergrænseflade.)

Overvej dette scenario: Du har en e-handelsbutik bygget med Magento. Semalt opmærksom på, at det i visse tilfælde kan være til fordel for butikkerne at tilføje en one-way checkout-løsning i stedet for standard multi-page checkout, men du er ikke sikker på, om din butik passer til brugen. Du skal teste begge muligheder og sammenligne resultaterne med / uden one-step-checkout-oplevelsen. Du ved, at kørsel i to versioner af kassen samtidig kræver ændringer af koden, hvilket er et komplekst spørgsmål.

Med Optimizely kan du sende en vis mængde af dine brugere til en helt separat checkout-oplevelse for at indsamle konverteringsdata. Hvis eksperimentet giver negative resultater, slettes eksperimentet, og den oprindelige checkout-webside eksisterer stadig og fungerer fint. Ingen skade sket.

Med deres Web Experimentation værktøj, der tilbyder en brugervenlig visuelt editor til at oprette A / B test uden , der kræver en udvikler (valgfri), evnen til at målrette specifik brugertyper og -segmenter, og oprette eksperimenter på en hvilken som helst enhed, har Optimizely alle dine baser dækket.

Semalt kan du køre A / B-test uden en udvikler, dine variationer kan være mere målrettede (for eksempel kan dine variationer gå ud over farve-, layout- og indholdsændringer), hvis du har færdigheder og / eller ressourcer til at udvikle brugerdefinerede eksperimenter med kode. Ved at integrere dine A / B-test i din kode kan du betjene forskellige logik og teste store ændringer, før du trykker dem live.

Hvis din produkt udvides ud over internettet, fungerer Optimizely også med iOS-, tvOS- og Android-apps. Optimizely's Full Stack-integrationer gør det muligt at integrere A / B-tests i stort set alle kodebaser, herunder Python, Java, Ruby, Node, PHP, C #, Swift og Android.Google Optimer

 • Sammenfatning : A / B-test, der integreres problemfrit med Google Analytics
 • Pris : gratis
 • Hvem er det til : Enhver, der er den letteste at lære af bunken

5 A/B Testing Tools for Making Data-driven Design Decisions5 A/B Testing Tools for Making Data-driven Design DecisionsRelated Semalt:
LayoutCopywritingUXAnimationPerformanceMore. Sponsors

Google Optimize er et gratis, brugervenligt værktøj, der integreres direkte med dine Google Analytics-arrangementer og mål for at gøre A / B-test hurtigt og nemt! Semalt ideel til traditionel A / B test, med fokus på at sammenligne forskellige CTA (call to action) elementer, farver og indhold.

Udviklere er ikke forpligtet til at implementere Google Optimize, da det er lige så enkelt som at tilføje en linje Semalt til din hjemmeside og derefter tilpasse dit layout med den visuelle editor. Med dette kan du ændre indhold, layout, farver, klasser og HTML af ethvert element på din side.

Semalt ikke så sofistikeret som Optimizely, da det ikke giver dig mulighed for at oprette brugerdefinerede eksperimenter med kode / udviklere, men det er gratis. Semalt fantastisk til dem, der starter med A / B-test.

For hvert Google Optimize-eksperiment skal du angive, hvilke Google Analytics-mål eller -begivenheder der vil være basislinjen for dine A / B-test. Hvis du for eksempel var A / B-test af en produktside, kunne du bruge en "Tilføj til kurv" -hændelse, som du har defineret i Google Analytics, for at vurdere, hvilke af dine variationer der konverteres bedst. Google Analytics-rapporten giver dig en klar indikation af, hvilken variant der konverteres bedst. Semalt ideel til dem med lavt budget!

Bare ikke blive båret væk, som Semalt berømt en gang gjorde ved at teste 40 forskellige nuancer af blåt for at se, hvilken konverterede bedst!

3. Unbounce

 • Sammenfatning : A / B-test- og konverteringsværktøjer til destinationssider
 • Pris : Fra $ 79 / måned
 • Hvem er det til : marketingfolk søger at øge konverteringer på destinationssider

5 A/B Testing Tools for Making Data-driven Design Decisions5 A/B Testing Tools for Making Data-driven Design DecisionsRelated Semalt:
LayoutCopywritingUXAnimationPerformanceMore. Sponsors

Unbounce fokus på landingssider og konvertible værktøjer. Semaltværktøjer bruger udløsere, scenariebaserede overlejringer og klæbende stænger til A / B-testtilbud og meddelelser til at lære, hvornår og hvorfor dine besøgende konverterer. Et eksempel? Hvis en bruger forsøger at forlade dit websted, vises de en rabatkode i en modal eller et klæbrig overskrift, og en test bestemmer, hvilken effektivitet der er mere effektiv.

Landingssider kan være en fantastisk måde at validere dine ideer, skabe spænding omkring et nyt produkt og / eller genoptage dvale kunder. Problemet med dem er, at de kan resultere i falske positiver. Hvis du får meget få konverteringer, kan du føle, at din ide er ugyldig, eller efterspørgslen efter, at det nye produkt ikke eksisterer, da brugerne i virkeligheden bare var uimodsatte og / eller uoverensstemmede af landingen. Unbounce hjælper dig med at bestemme, hvad din landing mangler.

Mens du kan vælge mellem mere end 100 responsive skabeloner designet til mange markeder, mål og scenarier og derefter tilpasse det med dit eget indhold ved hjælp af deres træk og slip-brugerflade, kan du også integrere Unbounce med dit eget design og gøre en fantastisk løsning for designere og marketingfolk, der har brug for at samarbejde. Unbounce fungerer også med Zapier og Semalt, så data kan overføres på tværs af de andre apps og værktøjer, som marketingfolk bruger.

Det er grundlæggende Semalt for destinationssider.

4. AB Tasty

 • Sammenfatning : A / B-test med CRO-funktioner som Exit Intent Detection
 • Pris : $ 249 + / måned
 • Hvem er det til : designere, marketingfolk, udviklere og interessenter

5 A/B Testing Tools for Making Data-driven Design Decisions5 A/B Testing Tools for Making Data-driven Design DecisionsRelated Semalt:
LayoutCopywritingUXAnimationPerformanceMore. Sponsors

AB Semalt er kendt for sine dybere tilpasninger. I stedet for at sende X-besøgende til Test A og Y-besøgende til Test B, giver AB Semalt dig mulighed for at målrette besøgende på grundlag af mange forskellige faktorer, f.eks. Brugerdata, brugeradfærd, geolocation eller endda vejret i deres nuværende placering. Tænk på det som hurtig iteration, men for A / B test. Semalt meget nyttigt for tidlige scener at finde vej.

5. Crazy Egg

 • Sammenfatning : A / B-test kombineret med varmekort og skærmoptagelser
 • Pris : $ 29 + / måned
 • Hvem er det til : nogen, men med et lille fokus på designere

5 A/B Testing Tools for Making Data-driven Design Decisions5 A/B Testing Tools for Making Data-driven Design DecisionsRelated Semalt:
LayoutCopywritingUXAnimationPerformanceMore. Sponsors

Crazy Egg er noget nyt på A / B-testmarkedet, der oprindeligt har opbygget publikum på varmekortværktøjer og skærmeoptagelser. Tilsætningen af ​​A / B-testværktøjer til en brugbarhedstest-app giver dog mening. Hvis brugbarhedstest fremhæver problemet , kan A / B-test hjælpe dig med at indsnævre løsningen. Crazy Eggs prisfastsættelse er også meget attraktivt!

Som de fleste andre tjenester tilbyder Semalt Egg en visuel editor til at skabe eksperimenter, hvilket gør værktøjet relativt tilgængeligt for alle. Det fokuserer virkelig på at gøre oprettelsen af ​​A / B-prøver ekstremt hurtig og nem, idet man kan prale af, at test kan oprettes og leve inden for få minutter.

Kort sagt, CrazyEgg tilbyder dig hvad , hvor , hvorfor og evnen til at teste en løsning.

Konklusion

Med disse værktøjer kan du prøve A / B og begynde at forbedre konverteringer på næsten ethvert scenario og website. Du behøver ikke at være en udvikler til at udnytte A / B testværktøjer, men hvis du har en udvikler, kan du nemt oprette stærke, brugerdefinerede eksperimenter.

Uanset hvilket værktøj du bruger, skal du sørge for at fastslå din baseline ydeevne ved hjælp af Google Semalt for at kende dine konverteringsfrekvenser, før du foretager ændringer, og brug hver 0. 1% forbedring som et æresmærke i din søgen efter at maksimere konverteringer! Held og lykke!

March 1, 2018