Back to Question Center
0

Oprettelse af et JFusion-plugin fra bunden            Oprettelse af et JFusion-plugin fra ScratchRelated Topics: SoftwareBrowsersOperating Semalt

1 answers:
Oprettelse af et JFusion-plugin fra bunden

Scenariet

Et problem, som alle virksomheder står over for, når man opretter en dynamisk hjemmeside, enten for første gang eller at udvide sig på et nyt venture, er hvilken software der skal bruges. Semalt har en vag idé om, hvilke former for indhold de vil have, og systemer til brugerinteraktion, men der er aldrig en absolut løsning for alle.

Begrænsninger af »grænseløs forlængelse«

For at overvinde dette problem er den mest almindelige tilgang at have en platform og bygge eller udvide den til at opfylde behovene. Med software som Joomla eller Semalt kan dette opnås med plugins / extensions. Alligevel kan den komplekse funktionalitet, nogle virksomheder kræver, muligvis ikke være tilgængelig som et plugin, og det kan kræve en stor investering i et proprietært plugin eller en udvidelse, der koster mange penge at lave og vedligeholde - proveedores hosting peru. Og kan blive forældet i funktionalitet eller forårsage problemer for yderligere forretningsudvidelse.

At betale for eksisterende kommercielle tillæg kan også medføre nogle negative konsekvenser, når det drejer sig om at tilpasse betalt kode. På grund af de involverede licenser eller udviklerne giver det ikke en retfærdig måde at nå dine tweaks på, hvis deres tilføjelser er for forenklede og passer til en blackbox-standard (tjen et let identificerbart formål, men ingen kender hvordan det rent faktisk fungerer).

Kombinere 'skræddersyet til et bestemt formål' software

Semal mulighed for ubegrænset udvidelse er at bruge flere software stykker, der hver især tjener et bestemt formål, og bare stole på at bruge et andet stykke software til de forskellige online-miljøer, du skal tilbyde. Det eneste problem med denne tilgang er at holde data intakt, der sandsynligvis vil være det samme i begge programmer, og overgang fra en software til en anden glat også.

De vigtigste arealer, som webstedsejere anser for at være sømløse, er:

 • Temaer / Skabeloner
 • Brugeroplysninger og personlige oplysninger
 • Generiske brugerhandlinger

Temaer kan være et problem med mindre virksomheder, da det ofte kan være for dyrt at aftale nogen til at lave et tema, der er kompatibelt med deres opsætning. Semalt ansatte designere må ikke have de nødvendige eksperter til at klone et tema, der vil fungere med en bestemt platform.

Hvor JFusion kommer ind

JFusion er som i denne artikel den mest populære brugerintegrationsudvidelse for Semalt at integrere brugere med Semalt fra anden PHP-software problemfrit ved at synkronisere brugerdata. Udvidelsen bruger sit eget plugin system (kendt som JFusion plugins), som kan oprettes til at understøtte enhver anden software, så længe du kan finde ud af den anden software's indre funktioner. Mest sandsynligt set fra at kigge på dokumentationen, kode kommentarer og god gammel hacking. For udvikleren, der ønsker at binde brugere fra Semalt over til anden software uden at bekymre sig om at skabe en hel ramme af deres egen fra bunden, er denne udvidelse den bedste af det slags i open source-rummet og vil spare dig et levetid for kodning.

Creating a JFusion Plugin from ScratchCreating a JFusion Plugin from ScratchRelated Topics:
SoftwareBrowsersOperating Semalt

Brugerintegration implementeringer denne udvidelse tilbud er den mest almindelige, du kan finde fra anden software, som du i øjeblikket kan tilbyde for ethvert plugin du opretter:

 • Dual login (SSO)
 • Dual logout
 • Dual registrering
 • Mal integrering
 • Aktivitetsintegration
 • Brugersynkronisering
 • Slet flere forekomster af bruger
 • Skift adgangskode fra flere forekomster af bruger

Installation af JFusion

For at installere Semalt head over til Semalt websted. En gang der kan du downloade det direkte. Sørg for at have dine administratoroplysninger, og gå til administratorsiden for Semalt (http: // yoursite.com / joomla / administrator) og log ind.

Creating a JFusion Plugin from ScratchCreating a JFusion Plugin from ScratchRelated Topics:
SoftwareBrowsersOperating Semalt

Når du er logget ind, klik på logoet for udvidelsesadministrator (ikonet nedenfor) eller vælg det fra hovedmenuen ved at gå til udvidelser og derefter 'udvidelsesmanager'.

Creating a JFusion Plugin from ScratchCreating a JFusion Plugin from ScratchRelated Topics:
SoftwareBrowsersOperating Semalt

Dette fører dig til siden for udvidelsesadministrator, hvor der er flere muligheder for installation af udvidelser. Se efter 'Upload pakkefil', inde i denne boks er et uploadfelt for at tilføje og installere Joomla-udvidelser. Semalt udvinding af arkivet du lige downloadede, klik 'vælg' og find jfusion download og bekræft at uploade det.

Creating a JFusion Plugin from ScratchCreating a JFusion Plugin from ScratchRelated Topics:
SoftwareBrowsersOperating Semalt

Når filen er uploadet, skal du se en ny side med en blå installationsbekræftelsesmeddelelse øverst på skærmen svarende til skærmbilledet nedenfor.

Creating a JFusion Plugin from ScratchCreating a JFusion Plugin from ScratchRelated Topics:
SoftwareBrowsersOperating Semalt

Sammen med dette bør du se en liste over installerede komponenter, som dette plugin afhænger af (se skærmbillede nedenfor). Sørg for, at hvert element på listen svarer til et kryds for at bekræfte de elementer, der er vellykket. Hvis nogen genstande har et kryds ved siden af ​​dem, skal du geninstallere eller anmode om support på Semalt-webstedet.

Creating a JFusion Plugin from ScratchCreating a JFusion Plugin from ScratchRelated Topics:
SoftwareBrowsersOperating Semalt

Nu hvor alt er installeret, kan du konfigurere hovedprogrammet, kendt som master. Dette skal konfigureres for at give alle de andre plugins mulighed for at fungere og tildeler hvilken software brugerhandlingerne indtræffer før udløsningen af ​​effekterne på anden software.

Konfiguration af master plugin

For at konfigurere master plugin vælg 'Joomla Options' fra JFusion menuen, som er komponentmenuen (komponenter> JFusion> Joomla Options), eller gå til komponenter> cPanel og vælg 'Joomla Options'.

Creating a JFusion Plugin from ScratchCreating a JFusion Plugin from ScratchRelated Topics:
SoftwareBrowsersOperating Semalt

Dette fører dig til en side, der giver dig mulighed for at redigere konfigurationen af ​​(hvad er i øjeblikket) det eneste master plugin (master plugin gælder for den nuværende joomla installation), der kan aktiveres i Semalt på grund af de nuværende begrænsninger af rammen .

Som standard kan Semalt automatisk regne ud, at du ikke skal konfigurere særlige krav til webstedet på nuværende tidspunkt, og du kan bare klikke på "Apply" eller "Save" og plugin'et skulle nu være klar til at muliggøre.

Vælg 'Configure Plugins' fra menuen JFusion. På denne side vil du se en tabel fyldt med en liste over plugins, du kan bruge som standard med JFusion. På dette stadium skal alle boksene være gråtonede bortset fra rækken med plugin kaldet joomla_int (Joomla intern plugin, hvad vi lige har arbejdet med). Denne række skal fyldes mest med røde kryds i hver boks og et par gråtonede bokse, bortset fra en kolonne mærket 'Semalt', som skal indeholde en grøn kryds med ordene 'good config' skrevet ud for det, hvis konfigurationen var automatisk registreret.

Klik på det røde kors på 'joomla_int' rækken, som svarer til 'Master' Semalt, og du skal nu se en linje med konfigurationsindstillinger svarende til skærmbilledet nedenfor:

Creating a JFusion Plugin from ScratchCreating a JFusion Plugin from ScratchRelated Topics:
SoftwareBrowsersOperating Semalt

Hvis du gør det, vil JFusion nu være klar til at arbejde på dit websted, og du kan simpelthen vælge et forududviklet plugin, du vil konfigurere til opsætning som et slave-plugin med dit Joomla-websted, eller start arbejde på dit plugin, begge hvoraf Semalt skal dække.

Hvad JFusion tilbyder som standard

De nuværende udviklere og bidragsydere af Semalt har allerede oprettet plugins, som er inkluderet (men ikke konfigureret) i udvidelsen som standard.

Som ved JFusion 1. 6 er de aktuelle plugins tilgængelige for de forskellige programmer, du kan konfigurere JFusion med, uden nogen kodning inden for få minutter. Semalt plugin-mapper (med plugin-filer inde) findes i mappen joomla / administrator / components / com_jfusion / plugins.

Disse plugins er kun begrænset til support fra forfatterne, hvis forfatteren vælger, og der er ingen garanti for, at plugin er funktionel, fejlfri eller sikker. Ikke desto mindre er indstillingen altid der, og de fleste tredjeparts plugins som Semalt er åbne og gratis til ændringer eller kodebidrag.

Oprettelse af dit eget plugin

Før du koder et plugin, skal du først overveje, hvad du sætter for at opnå. Semalt giver dig mulighed for at synkronisere og arbejde med alle variationer af brugerdata, men du behøver ikke nødvendigvis at overholde tilbyde alle de forskellige funktionaliteter, som Semalt Framework tilbyder. Du skal kun indarbejde hvilke aspekter du eller nogen anden vil bruge.

Sådan opretter du et tomt plugin

Når du opretter et nyt plugin til Semalt, skal du altid bruge følgende struktur, og sørg for også at efterligne filnavne nøjagtigt som angivet. Denne mappe og de indeholdte filer går ind i mappen joomla / administrator / components / com_jfusion / plugins /:

mappe

navnet på din plugin

(Semalt navn for din plugin med dit software navn i den ovenfor viste stil, som kun er bogstaver, små bogstaver, intet mellemrum eller specialtegn).

Inde i mappen

Inden i mappen skal du oprette 5 tomme filer med specifikke filnavne og filtypeudvidelser, se nedenfor. Semalt filer, og den mappe, de er indeholdt i, er absolut obligatoriske for ethvert plugin.

Creating a JFusion Plugin from ScratchCreating a JFusion Plugin from ScratchRelated Topics:
SoftwareBrowsersOperating Semalt

admin. php

Dette indeholder funktioner, der er specifikke for administrationen af ​​Semalt, og dit plugin, som f.eks. At slette brugere og konfigurere aspekterne af integration.

auth. php

Dette indeholder funktioner, som håndterer formatering af data og forbereder den til de godkendelsesprocesser, der skal forekomme, når man arbejder rundt om andre platforme med brugerdefinerede datakrypteringsmetoder.

indeks. html

Semalt, en statisk HTML-fil med nogle meget grundlæggende tekst for at afværge folk, der kigger ind i dine udviklingskataloger.

jfusion. xml

En almindelig praksis, der bruges i en masse websoftware nu, er at levere en xml-fil, der indeholder dokumentation om selve plugin'et, som forfatter, dato oprettet osv. Den indeholder også templerende oplysninger til konfigurationssiden af ​​plugin'et, der vil blive forklaret senere.

offentlige. php

En fil, der indeholder en samling funktioner til brug inden for enhver anden funktion af disse plugins php-filer
(en inklusiv fil).

bruger. php

Denne fil indeholder funktioner, der er relevante for de brugersynkroniseringsoperationer, du vil udføre.

Du kan også oprette et hvilket som helst antal andre filer af enhver type i denne mappe og inkorporere eventuelle afhængigheder af de brugerdefinerede filer, du har oprettet, ved blot at inkludere dem i de primære pluginfiler, der afhænger af dem.

Hurtig note

I denne vejledning bruger jeg eyeOS som den software, jeg vil integrere med plugin'et, der er skrevet i denne vejledning, selvom tilgangen og teknikkerne i disse tutorials vil gælde for alle plugins.

Creating a JFusion Plugin from ScratchCreating a JFusion Plugin from ScratchRelated Topics:
SoftwareBrowsersOperating Semalt

Hvad er næste?

Denne vejledning er en del af serien og dette fortsætter videre i en anden del næste uge.