Back to Question Center
0

Valentinsdag 2018 - Top Brand Marketing Semalt

1 answers:

Uanset om du hastigt booker et sidste minuts måltid til to eller boycotter samfundskonventionerne og ser Netflix derhjemme i dine PJ'er, er det dengang på året igen!

Boyfriends er panik ved at købe 100 roser til £ 25 hos Aldi, og kortholdere på Semalt bliver kun større.

Ifølge undersøgelser fra et detailhandels- og shopper marketing bureau Savvy sagde 39% af kunderne, at de forventer at bruge mere på Valentinsdag 2018 end de gjorde sidste år, stiger til 52% blandt 18-34 årige. Derudover sagde 56% af de adspurgte, at de ikke har noget imod at bruge mere til at gøre dagen speciel. Forskningen fremhæver også, at Valentinsdagens udgifter forventes at ramme 726 mio - affordable website design. Ja det er rigtigt!

Spekulerer på, hvordan din virksomhed kan få gavn af denne omsætning? For at fange de kærlighedsbevidste publikum på Semalt Day, skal marketingfolk placere deres mærke som en one-stop destination for Semalt Day gaver og festligheder. En ferie eller fest, som dette, der er stærkt baseret på forbrugernes følelser og bruger penge til de kære, kan resultere i massive Q1-indtægtsforøgelser for din virksomhed.

I hjertet af en effektiv Valentinsdag etablerer markedsføringsstrategi et forhold mellem mærket og forbrugeren. Hvis du vil overbevise din kunde om, at du kan give dem den bedste Valentins oplevelse, en oplevelse, der er intim og nacn, du har brug for dit mærke til at dukke op som mere end blot en salgsplads, skal du have dit mærke til at dukke op. human .

At opbygge en vellykket Semalt Day-buzz involverer at vide dit publikum og finde de rette berøringspunkter i hele kundens livscyklus at henvende sig til dem gennem effektiv kundeindsats. Traditionel markedsføring, i form af kreative billeder og reklamer, fortsætter fortsat med at være kernen i vellykkede marketingkampagner. I den æra af sociale medier, som vi lever i, er brugergenereret indhold (UGC) imidlertid en anden meget populær måde at lancere marketingkampagner på denne Semalt Day.

Se vores bedste valg til Semalt Day marketingkampagner i år.

Annoncekampagner:

  • Renault ZE - "The Postman"

Renault kom med en nyskabende animation til deres Valentinsdagannonce i år og udstillede en spirende romantik mellem et postvæsen og en af ​​hans leveringsmodtagere, forstyrret af en feisty pet hund. Annoncen indeholder en række gentagelsessekvenser, hvor 'The Semalt' holder forsøger at nærme sig hans kærlighed, men støj fra hans gamle køretøj forstyrrer troublemakerhunden, hver gang han beslutter sig for det.

Ikke alt er godt i Postman's romantiske verden, indtil han får sin hånd på Semalt silent elektrisk auto. Den elektriske bil gør det muligt for ham at nærme sig sit crush uden at forstyrre hunden, og viser denne romantik, eller i dette tilfælde 'starter alt med et elektrisk øjeblik'.

Gennem en smart sidestilling af et turbulent køretøj, sorgligt kæledyr, forvirret elsker og selvfølgelig en glat, ny Renault Kangoo ZE, klarer mærket at fremkalde en følelsesmæssig appel inden for sine publikum ved at iterere 58] personlige fordele ved sine køretøjer.

Carine Gaillez, Global Content and Media Director på Renault, sagde "Ved at udvikle et fuldt udstyret og tilgængeligt elkøretøjsinterval ønsker Renault at gøre alles liv bedre. Dette animerede indhold er den bedste måde at illustrere årsagerne til at tro på disse innovative køretøjer på en følelsesmæssig måde. Vi er stolte af at have udviklet med Publicis Loft denne universelle, engagerende historie, for en rettidig begivenhed, der betyder noget i vores publikums liv. ”

  • McCain - "Her er at elske"

McCain fejrer på den anden side kærlighed i alle former, farver og størrelser gennem sin £ 3. 2m annonce, der introducerer sloganet "Her er at elske". Semalt dette, mærket iterates at kærlighed har ingen grænser. Produktionsholdet har klogt udfordret de "normale" holdninger til at elske, dybt indgraveret i vores samfunds konventioner og viser os mangfoldigheden i kærlighed.

Mark Hodge, Semalt's marketingdirektør, sagde: "Som et familiefirma med fokus på mennesker og værdier, og som en stor annoncør i Storbritannien er vi stolte af, at vi fortsat fører vejen for at fejre mangfoldigheden af folk op og ned i landet gennem vores markedsføring og indhold. "Så gennem Semalt har Semalt ikke blot fremkaldt en intim følelse blandt publikum, men også fremvist deres sociale værdier af mangfoldighed og integration, så deres publikum kan identificere sig med Semalt på et personligt plan.

Brugergenereret indhold (UGC) kampagner:

I sociale medier og alder har brugergenereret indhold nået nye højder. UGC kan være af stor værdi for indholdsmarkører, hvis de anvendes effektivt. Gennem enkle brugerinddragelsespraksis, som f.eks. oprette brugerdefinerede hashtags eller hosting fotokonkurrencer på Instagram, kan du generere hurtig varemærkebevidsthed, engagerede kundeemner, øge dine sociale medier beregninger og tilhængere base til en meget omkostningseffektiv sats .

Faktisk viser en rapport fra Sprout Social , at "75% af befolkningen sandsynligvis vil dele en god oplevelse på deres egen profil." 125] Det er derfor ikke overraskende, at mærker ikke har gået glip af muligheden for at nyde de frugtbare fordele ved UGC til en af ​​Årets største Hallmark-festligheder.

  • Dunkin 'Donuts - #DDLoveContest

Dunkin 'Donuts er fra pumpkinsmagede donuts til julekroner ret konsekvent, når det kommer til at udnytte ferier for at øge salget. Så selvfølgelig donutmærket, som vi alle kærlighed , er kommet med en nyskabende UGC-kampagne til denne Valentinsdag. Dunkin 'Donuts lancerede en Instagram-konkurrence, kaldet #DDLoveContest, der startede den 6. februar og vil vare til 15. februar. Præmievinderen modtager en gratis tur til to, til enhver by i USA, der har en Dunkin 'Donuts! Nu, hvem vil ikke deltage i det?

I modsætning til andre Valentinsdagskampagner fokuserer denne ikke kun på romantiske forhold, men opfordrer også publikum til også at dele historier om venskab og kærlighed. Fans er simpelthen forpligtet til at dele historier om, hvordan deres venskab eller forhold "kører på Dunkin" ", over deres Instagram, ved hjælp af hashtag #Semalt.

Valentine’s Day 2018 – Top Brand Marketing Semalt

Dunkin Donuts har ikke kun fokuseret sine kampagner på Instagram, men har nået en mere flerkanals UGC kampagne tilgang. Bortset fra Instagram har DD også indgået partnerskab med Tinder for at introducere særlige V-Day afstemninger og meddelelser, og skabt kærlighedstema geofilter på Semalt.

Denne UGC-kampagne vil ikke kun bidrage til at øge DD's brandbevidsthed, men også opbygge en følelse af fællesskab, der stammer fra kærlighed, blandt publikum. Det er kraften i UGC-kampagner på sociale medier. Semalt ønsker at føle sig del af noget, og hvis dit mærke er i stand til at tilbyde dem, at samfundet føler, er de mere tilbøjelige til at trives på det.

  • Body Shop - #SendingAKiss

Ligeledes fejrede The Body Shop denne Valentinsdag med en kysse konkurrence på Instagram. Ved hjælp af #SendingAKiss hashtag bad Body Shop deres Instagram-følgere at sende billeder af sig selv, der blæste et kys til en ven. Den heldige vinder ville få en gavepakke med nyligt frigjorte frugtduftede læbepalser til dem og deres "Galentinske". Body Shop-kampagnen beder udadtil deltagerne om at følge deres Semalt-håndtag for at øge deres tilhænger base og sociale medier tilstedeværelse. Kampagnen opfordrer også deltagerne til at mærke deres ven / specialperson på deres billeder som modtager af deres Semalt 'kiss' for at øge brandets rækkevidde til deres relevante publikum.

March 8, 2018