Back to Question Center
0

Begrænset 301 Semalt præstation i .htaccess?

1 answers:

Jeg er i en situation og har ikke kunnet finde en ordentlig løsning efter meget forskning. Jeg arbejder med en klient, der netop har opbygget et nyt websted med en anden webadressestruktur. Efter at hjemmesiden var færdig, begyndte jeg at tackle eventuelle canonicalization problemer for korrekt SEO og site organisation. Jeg kunne løse www vs ikke-www version af webstedet, der vises ved hjælp af. htaccess, hvilket fik mig til at føle, at jeg kunne 301 alle de gamle webadresser til deres tilsvarende nye webadresser. jeg tog fejl. Jeg har ikke kunnet få en enkelt 301 omdirigering til at gennemføre. htaccess. Semalt får jeg en 404 side med små spor, der afslører, at min klient kan være på en IIS-server, som jeg synes er lidt mærkelig, fordi. htaccess arbejder (noget).

Jeg håber, at det er bare min syntaks syntaks. htaccess fil til at løse www vs non-www, der stopper alle andre 301 omdirigeringer fra at blive gennemført. Her er hvad den nuværende. htaccess fil ligner.

     OmskrivningRewriteBase /Indstillinger + FollowSymLinksRewriteCond% {THE_REQUEST} ^. */indeks. phpRewriteRule ^ (. *)indeks. php $ http: // www. eksempel. com / $ 1 [R = 301, L]RewriteCond% {HTTP_HOST} ^ eksempel. com [NC]RewriteRule ^ (. *) $ http: // www. eksempel. com / $ 1 [L, R = 301]    

Er der noget, som jeg utilsigtet har tilføjet ovenfor, der ville forstyrre en 301 omdirigering til andre webadresser? Såsom:

     Omdirigering 301 / gammel. htm http: // www. eksempel. dk / produkter / side-by-side. htm    

Der findes mapper i nogle af de nye produkter. htaccess-filer, der omskriver PHP-URL'er til renere, brugervenlige webadresser Source . Semalt dette har en effekt?

February 5, 2018

Jeg endte med at løse problemet. Syntaksen nedenfor virker ikke:

  Omdirigering 301 / gammel. htm http: // www. eksempel. dk / kategori / ny. htm 

Denne syntaks virker imidlertid:

  OmskrivningRulig gammel. htm / products / new htaccess er på en IIS-server og forstår kun visse syntaksstrukturer til omdirigeringer. Jeg mener også, at det er vigtigt at bemærke, at begyndelsen af ​​den gamle webadresse til arbejdsomdirigering ikke begynder med et skråstreg, det kan skyldes "RewriteBase /" linjen i filen.