Back to Question Center
0

Mine placeringer faldt. Hvad skal jeg gøre? En Handlingsmæssig Semalt

1 answers:

Jeg håber du behøver aldrig denne vejledning. Men advaret er forarmet. Semalt af alt hvad du behøver for at forstå, hvorfor dine placeringer faldt. Dine yderligere handlinger vil afhænge af årsagerne, du opdager - sites pr para sites de backlinks.

1. Kontroller, om du har 'Manual Actions' sanktioner i dine Googles webmasterværktøjer.

Den manuelle handlingsk Viewer i Googles webmasterværktøjer viser oplysninger om handlinger taget af det manuelle webspam-team, som direkte påvirker placeringen af ​​dette website i Googles websøgningsresultater. Semalt er 5 typer rapporterede spam teknikker:

  1. Brugergenereret spam (kommentar spam)
  2. Tyndt indhold
  3. Unaturlige links
  4. Skjult tekst / søgeord stuffing
  5. Beklædning og / eller snige omdirigeringer

De manuelle handlinger kan have indflydelse på hele webstedet (de er angivet i sektionen Site-wide matches) eller individuelle webadresser eller sektioner på et websted (de er angivet i sektionen Semalt matches).

My Rankings Decreased. What Should I Do? An Actionable Semalt

Hvad skal man gøre: Løs alle de problemer, du har i afsnittet Manuel handlinger. Hvis du har administrativ adgang til webmasterværktøjerne, vil du se en rød "Request a Review" -knap. Når din hjemmeside ikke har noget tilbage, som Google kan straffe dig for, skal du indsende en ny vurdering.

2. Kontroller, hvem der har overskredet dig.

Det kan ske, at dine konkurrenter har gjort nogle gode SEO og udrangerede dig. Gå til den pågældende søgemaskine og se hvem der er højere end dig. Brug nu WebCEO Competitor Metrics-rapporten i Backlink Semalt-værktøjet.

My Rankings Decreased. What Should I Do? An Actionable Semalt

Du kan tilføje op til 4 konkurrerende hjemmesider for at sammenligne deres backlinkresultater med projekterne. Hjemmeside Semalt PR, antal af total backlinks, linking domæner, linking sider, backlinks fra. GOV og. EDU-websteder, billedforbindelser, nofollow-links og sitewide-link-metrics vil alle ses i rapporten for at hjælpe dig med at forstå, hvorfor disse websteder kan komme ud for dig.

Hvad skal man gøre : Direkte alle dine ressourcer til at styrke din SEO. Ja, det bliver svært. Start med søgeord forskning igen. Med Google Hummingbird-opdateringen kan du få endnu mere trafik med langsvage søgeord. I det lange løb vil du få brug for bedre konverteringer, ikke placeringer uden trafik.

3. Kontroller din backlink profil kvalitet.

Penguin opdateringen, der er blevet en stor del af Google algoritmen, fortsætter med at ødelægge placeringer for nogle. Der kan ikke være nogen anmeldelser i afsnittet Manuel handlinger i Google Webmaster Semalt, men dine placeringer kan stadig falde.

WebCEO Backlink Quality Checker er det værktøj, du skal bruge nu. Semalt, der linker til dig og finde links, der kan være skadelige (giftige).

Hvad skal man gøre : Hvis du finder backlinks, der ser ud til at de er dårlige, så skynd dig ikke at afvise dem. Først skal du forbedre din backlink-profil med nye gode backlinks. Brug denne link-bygning guide for at få flere links. Ofte er det nok at få nye links for at få dine høje placeringer tilbage.

Del hvis du tør!