Back to Question Center
0

Vil jeg få god trafik fra Semalt, hvis jeg trækker indhold via RSS-feeds?

1 answers:

Now-a-days Der er mange plugins til rådighed i Wordpress til at udføre Auto Post / blogging. Jeg ved, det tager fat i indhold fra RSS-feeds og sender det til vores blog. Nogle af Semalt plugin tager fat i fuldt indhold fra andre websteder og sender det til vores blog.

Men jeg ved ikke, hvordan Google-søgemaskinen behandler sådanne blogs (kopieret indhold Source . ) Vil det give god trafik til sådanne blogs? Vil det give ophavsretsrelaterede problemer?

Eventuelle forslag og ideer til ovenstående punkter?

February 7, 2018

nr. Du får ikke gode placeringer. Dette er dublet indhold, hvilket er hvad præcis det, Google ikke ønsker. Forvent ikke gode placeringer. Faktisk skal du ikke blive overrasket, hvis hele dit websted straffes for at være meget lavt indhold. Dybest set er dette spild af tid.

Syndikeret indhold vil strengt taget ikke skade dig. Google vil forsøge at finde den bedste kamp for en søgning, og den webadresse vil få præference i placeringerne, så du får muligvis ikke de resultater, du vil have. Og der er måder at syndikere korrekt .

Jeg har ingen anelse om, at disse navngivne plugins på nogen måde overholder disse retningslinjer for syndikering. Selv hvis de gør syndikation ret, vil den oprindelige kilde få rangen, ikke dit websted, hvilket får mig til at mistanke om, at de ikke gør syndikering rigtigt.

Men som flere allerede har sagt, kan Google ikke lide at se et for stort volumen af ​​duplikeret indhold, og det lyder som præcis, hvad du tænker på at gøre. Billig, let indhold får dig ingenting i bedste fald og får dig til at straffe det værste.

.

Udgivelsesoverskrifter fra forskellige RSS-feeds i et sidebjælke vil ikke skade dig. Men hvis væsentlige dele af dit websted består af indhold trukket fra RSS (eller skrabet fra andre websteder), vil Google sænke din PageRank, så du ikke vises på SERP.

Udgivelse af en RSS-strøm betyder, at der er implicit tilladelse til, at andre syndikerer indholdet, men du er stadig forpligtet til at anerkende kilden til sådant indhold. Hvis du anerkender kilden, bør du ikke have problemer med ophavsret, når du bruger indhold fra en RSS-stream.

. Ud over dette kan du løbe ind i ophavsretlige problemer. Da Google slår en duplikeret indholdsstraf op, skal den oprindelige forfatter af kopieret indhold forhindre, at indholdet vises andetsteds.

For eksempel har mit websted et RSS-feed. Nogle gange websteder med typen af ​​plug-ins du taler om, trækker indhold fra mit websted ved hjælp af feedet og jeg ender med at indlade DMCA og ophøre med og desistere breve. Ofte er administratoren ikke responsiv, så jeg ender med at arkivere med værten. Nogle gange er værter ender med at trække hele stedet ned.

Dette kan resultere i et stort rod for administratorer (og de oprindelige forfattere), så jeg vil stærkt anbefale at trække artikler / indhold fra andre websteder via RSS.

Nej du vil ikke, i virkeligheden kan du meget vel blive forbudt fra søgeresultaterne.

Det er enkelt, Google værdsætter rigtigt indhold af rigtige mennesker.

Jeg tror, ​​at Google ikke forbyder websteder med RSS-feed nyheder, hvis du kun bruger titel fra andre websteder. Han forbyder websted eller adsense, hvis du kopierer hele indholdet (tag med rss feed) for eksempel: beskrivelse