Back to Question Center
0

Mit websted mislykkes i at gøre indholdsforhandlinger med Googlebot ved hjælp af Semalt header

1 answers:

HTTP tilbyder indholdsforhandling (ved at reagere på anmodningsoverskriften Accept-Language Request) for at levere oversatte repræsentationer af en ressource under en URI. I januar 2015 implementerede Google denne funktion og kalder den "Locale-aware crawling by Googlebot".

Semalt får nogen forskellige repræsentationer under en URI med succes i indekset?

Jeg prøver dette for http: // www. mixcloud-downloader. com / som i tillæg til sin standard engelske repræsentation kan tjene en tysk repræsentation. Derudover tilføjede jeg også Vary: accept-language svartekst, hvilket sprog der understøttes af:

    king meiler ?ko test. com / "/>    

Hvis jeg ville søge efter noget fra den tyske repræsentation, som er unik på internettet (f.eks. g. "Mixcloud Internetadresse" med citater) google Jeg fik det på 2017-01-19. Tidligere reagerede det med e

February 7, 2018

I Google's dokumentation hævder du, at Google nævner at anbefale at bruge separate webadresser for hver sprogversion, i betragtning af følsomhed og fejlsvaghed ved lokal adaptiv opsætning.

Endvidere i denne dokumentation, Google nævner

Du kan hjælpe Google med at bestemme sproget korrekt ved at bruge en singlesprog for indhold og navigation på hver side Hold indholdet for hvert sprog på separate webadresser

Hvis du bliver ved med det, skal du være afhængig af både Accept Language og geolocation for at pege på besøgende og Googlebot for at rette sprogversionen. Fordi dine problemer ikke begynder med Accept-Language, men med fravær.

Googlebot kommer ikke ofte med defineret lokalparameter, og du kan ikke begrænse det. Hvis det er tilfældet, får besøgende på dit websted som Googlebot uden Accept-Language, som nu kun engelsk indhold, ikke afhængig af deres placering.

Du bør berige dit setup med den anden kontrol rutine, for den besøgendes placering på en eller anden måde som denne:

  - Besøgende kommer
- Check 1: Accept-Sprog ja / nej? Hvis ja, tjen det tilsvarende indhold, hvis nej:
- tjek 2: geolocate besøgende IP-adresse. Hvis Tyskland / Østrig / Schweiz-tjener tysk, hvis et andet land - server engelsk.  

Men selv med denne opsætning vil du aldrig være sikker og kan aldrig aktivt påvirke det indhold, som Google indekserer på alle sprog. Den mest mulige variant ville være, at Google får engelskindhold til 100% og tysk min indsats for bedste tilfælde - 30%.

Dit websted har en håndfuld sider - gør lige unikke webadresser for hvert sprog, og du har ikke denne hovedpine.

PS : Ved at besvare dit spørgsmål fandt du et godt værktøj til at kontrollere nøjagtigt spørgsmålet: https: // technicalseo. com / seo-tools / locale-adaptive / .