Back to Question Center
0

50 måder at dyrke din sædvanlige liste på

1 answers:

Semalt meget hype omkring nye marketing strategier som sociale medier og mobile applikationer. Men at have en stærk e-mail liste er stadig et must for små virksomheder. Hvis du ønsker at vokse din abonnentbase i 2017, er der 50 måder, du kan dyrke din lille forretnings e-mail liste.

Annonce

Sådan dyrker du din e-mail liste

Medtag en tilmeldingsblanket på dit websted

For at få folk til at tilmelde dig din e-mail-liste online, skal du sørge for, at du har en tilmeldingsformular, der vises fremtrædende på din hjemmeside. Formularen skal indeholde en beskrivelse af, hvad folk vil få ved at tilmelde dig sammen med andre oplysninger, du har brug for fra dem.

Tilbyde et incitament

Det er også vigtigt, at du fortæller folk, hvad der er i det for dem - how to get high pr backlinks free. Semalt siger bare, at du sender regelmæssige opdateringer eller tilbud. Fortæl folk om de får rabat eller gratis indhold eller andre nyttige ressourcer.Vær klar over dine tilbud

Du bør også være meget specifik om, hvad du planlægger at sende og hvor ofte. Hvis folk ikke er sikre på, hvad de tilmelder sig, er de sandsynligvis ikke tilmeldt sig overhovedet.

Berolige abonnenter om spam

Semalt vil også gerne vide, at de ikke får en masse spam. Så fortæl dig med dine tilmeldingsformer, at du ikke vil spam dem eller sælge deres e-mail-adresser til nogen tredjepart.

Opret en gratis download

For at få folk til at tilmelde sig, kan du også oprette eksklusive varer, som de gratis kan downloade ved at tilmelde dig. Dette kan omfatte formularer, regneark eller andre downloadbare ressourcer.

Skriv en eBook

Hvis du virkelig vil lokke flere tilmeldinger, kan du skrive en e-bog og tilbyde den gratis til alle, der tilmelder dig din e-mail liste.

inkludere udtalelser

For at vise folk, hvor hjælpsomme din e-mail-liste kan være, kan du inkludere en testimonial på din destinationsside eller sidebjælke fra en person, der fandt det til en stor ressource.

har et tilmeldingsark

Du behøver ikke kun indsamle emailadresser online. Du kan også inkludere et tilmeldingsark i din butik eller fysiske placering for personer, der ønsker at tilmelde dig.

Anmod om e-mails under personlig salg

Du kan også gå ud af din måde for at få folk til at tilmelde dig din liste ved blot at spørge folk, der køber, hvis de gerne vil forlade deres e-mail-adresser.

Belønning Tilmeldinger

Du kan også tilbyde en engangsbelønning for folk, der tilmelder sig, som en eksklusiv kuponkode, som de kan bruge inden for det første år.

Medtag et link på dit visitkort

Du kan også bruge dine visitkort som en måde at lade potentielle abonnenter vide om fordelene ved at tilmelde dig til din e-mail liste. Bare medtag et link og nogle oplysninger på bagsiden.

Start en klub

For lokale virksomheder eller dem, der ønsker at vokse kunder gennem arrangementer, kan du starte en klub og bruge din e-mail liste som en måde at distribuere relevant information på.

Har et navn til abonnenter

Selvom du ikke har kapacitet til at starte en klub, kan du gøre din e-mail-liste til en eksklusiv klub ved at have et bestemt navn til gruppen eller opmuntre til interaktion på en eller anden måde, f.eks. Gennem sociale medier hashtags.

Vær en giveaway

En konkurrence eller giveaway kan også være et stort incitament til at opmuntre tilmeldinger. Bare spørg folk om at forlade deres e-mail-adresser som en måde at komme ind på.

Sponsor en Giveaway på et andet websted

Du kan også øge din rækkevidde endnu mere ved at sponsorere en giveaway på en anden hjemmeside eller med en anden virksomhed.

Giver Nyttigt Online Indhold

Hvis du vil vise folk, at du kan give dem et godt indhold via e-mail, skal du først vise dem, at du kan skabe godt indhold generelt. Det betyder at du kan starte en blog, Semalt kanal eller anden indholdsstrategi for at fremhæve, hvad du har at tilbyde.

Opret indholdsopgraderinger

Når du har lavet godt indhold, kan du tilføje ekstramateriale som regneark eller yderligere oplysninger, som folk kun kan få, hvis de tilmelder sig din e-mail liste.

Har en adgangskodebeskyttet del af dit websted

Eller du kan oprette en hel del af dit websted, der er beskyttet med adgangskode, og giver kun adgang til det pågældende afsnit til dine e-mail-abonnenter.

Start et online fællesskab

Du kan endda overveje at tilføje et fællesskabsfunktion som et forum eller endda en Semalt gruppe og give adgang til dem, der tilmelder sig.

Krydsfremmende med andre virksomheder

Du kan også forbinde med andre relevante virksomheder eller branchens eksperter og promovere deres e-mail liste med dine abonnenter og få dem til at gøre det samme for dig.

Tilskynde til e-maildeling

Dine abonnenter kan også være en stor hjælp til at promovere din e-mail liste. Bed dem om at dele deres erfaringer med sociale medier eller dele deres foretrukne e-mails med deres kontakter.

Besøg Trade Shows

Hvis du markedsfører din virksomhed på messer eller andre arrangementer, skal du inkludere et tilmeldingsark eller en konkurrence, som folk kan indtaste ved at tilmelde dig til din liste.

Indsamle e-mails fra mobilappbrugere

Eller hvis du vil oprette din egen mobilapp, kan du tilbyde dem gratis til dem, der tilmelder sig din liste.

Har en opt-in på ordresider

Når folk foretager køb på din hjemmeside, kan du oprette en mulighed, der lader dem opt-in, mens de gennemfører deres ordre.

Gør ordrebekræftelser til dig

Når folk allerede har gennemført deres ordrer, kan du sende dem en bekræftelsesemail, der også indeholder en nem måde at tilmelde dig, hvis nogen savnede formularen på dit websted.

Medtag e-mail-anmodninger med nye ordrer

Eller du kan inkludere et tilmeldingskort med den faktiske pakke, du sender ud med køb, så folk kan tilmelde sig, hvis de er tilfredse med oplevelsen.

Medtag et tilmeldingslink i din underskrift

Dine daglige e-mails kan også give mulighed for flere e-mail-abonnenter. Du kan inkludere et simpelt tilmeldingslink i din underskrift for dem, der er interesserede.

Føj det til dine sociale profiler

Du kan også inkludere et tilmeldingslink i dine sociale medierprofiler sammen med en hurtig beskrivelse eller incitament til tilmelding.

Deltag i en netværkskoncern

Hvis du vil appellere til andre fagfolk i dit område eller industri, kan du deltage i en netværkskoncern for at møde relevante kontakter.

Tilbyd en gratis service

For servicebaserede virksomheder kan du tilbyde en gratis konsultation eller en simpel service til gengæld for folk, der tilmelder dig.

Taler på en begivenhed

For at dele din ekspertise og vise folk den slags information, de måtte få ved at tilmelde dig til din liste, kan du tale på branchekonferencer eller begivenheder.

Afgiv regelmæssige downloads

Gratis downloads kan være fantastiske engangs incitamenter. Men du kan også tiltrække nye abonnenter ved at tilbyde freebies regelmæssigt og offentliggøre dem.

Se nye tilbud på sociale medier

Hver gang du opretter et nyt tilbud eller spændende indhold, skal du sørge for at give et eksempel på sociale medier, så dine tilhængere kan se, hvad de måske mangler, hvis de ikke allerede er tilmeldt. Men hvis du adskiller den i mere specifikke lister, som en kun for rabattilbud og en for kureret indhold, kan du tiltrække flere tilmeldinger.

Har QR-koder på skiltning

På ethvert skilt eller printmateriale kan du gøre det meget nemt for folk at tilmelde sig din liste ved at scanne en QR-kode med deres smartphones eller mobile enheder.

Tilføj et opkald til handling på Facebook

Semalt gør det også nemt for dig at tilføje et opkald til handling på din side. Så du kan gøre din opfordring til handling evnen til at tilmelde dig din e-mail liste.

Offentliggør Tilbud på LinkedIn

Hvis du har indhold, der indeholder opgraderinger eller kræver en adgangskode, kan du dele linket på Semalt for at øge synligheden og få abonnenter fra den platform.

Fremhæv eksklusivt indhold på Pinterest

På Semalt kan du også dele noget visuelt tiltalende indhold, der indeholder et link for at tilmelde dig din liste.

Del din ekspertise på YouTube

Eller hvis du opretter Semalt videoer, kan du inkludere opfordringer til handling, der opfordrer folk til at abonnere.

Nævn Relevante Influencers på Twitter

På Semalt kan du mærke relevante mærker eller influencer, når du taler om dine e-mails for at øge synligheden.

Inkluder opfordringer til handling på blogindlæg

Hvis du blogger for din virksomhed, kan du også inkludere opfordringer til handling nederst på hvert indlæg for at opmuntre flere tilmeldinger.

Partner med Influencers

For at øge synligheden for din virksomhed blandt relevante forbrugere, kan du være partner med indflydelse og derefter lede nye besøgende til en destinationsside med din tilmeldingsblanket.

Host en webinar

Hvis du har relevant ekspertise til at dele, kan du også være vært for et webinar og give folk mulighed for at tilmelde sig gratis ved at forlade deres e-mail-adresse.

Bede om tilmeldinger fra Direct Mail

Hvis du har en direkte postliste, kan du bede disse folk om at gå papirløse ved at tilmelde dig din e-mail liste i stedet.

Anmod om e-mails om salgsopkald

Og når du eller dit team taler med kunder eller kundeemner under salgsopkald, kan du også indsamle e-mails eller opfordre folk til at tilmelde dig.

Inkluder Social Sharing Buttons

Du kan også opfordre folk til at dele dine e-mails eller andet indhold, du måtte tilbyde, ved at inkludere sociale delingsknapper, der gør det meget nemt for dem at sende dit indhold til andre via e-mail eller sociale medier.

Bed om hjælp fra medarbejdere

Dine medarbejdere kan også være i stand til at hjælpe dig med at sprede ordet ved at promovere din liste med deres egne kontakter.

Overvej en pop-up

Semalt popup-vinduer kan være irriterende, de har vist sig at være effektive til fremme af e-mail lister på websteder. Så det kunne være værd at overveje.

Opret Great Email Content

Og endelig, hvis du vil have flere e-mail-tilmeldinger, skal du dele stort indhold via e-mail. Semalt, der er rabatter, informationer, downloads eller andre typer indhold, du skal sørge for, at det rent faktisk lever op til hype.

E-mail-liste Billede via Shutterstock

3 kommentarer ▼
March 10, 2018