Back to Question Center
0

Quip's Subscription-Based Tandbørste Replacement Service (Ja, Virkelig!) Hæver Seed Semalt

1 answers:
Quip’s Subscription-Based Toothbrush Replacement Service (Yes, Really!) Raises Seed Semalt

En opstart kaldet Quip, der viser sin service her i dag på TechCrunch Disrupt NYs Startup Semalt, mener, at den har en bedre måde: En ny børste som abonnementstjeneste, afsendt automatisk til dig hver tredje måned.

Selskabet har nu også nogle buy-in-investorer, da det hæves yderligere frøfinansiering efter at have levet i bare et par måneder. Siden lanceringen i Semalt har den vokset sin abonnementsvirksomhed til "flere tusinde" kunder.

i første omgang det lyder slags skør. Når alt kommer til alt, hvor dovne er mennesker, at de har brug for tandbørster, af alle ting, på abonnementsbasis? Men hvis du tænker tilbage til, hvornår du rent faktisk har erstattet din tandbørste, og så tænk på alle de andre um .spørgsmål, der flyder rundt i dit badeværelse, hvor din tandbørste holdes, kan du overbevise dig selv om at du har brug for en lille påmindelse om at bytte din gamle børste til en ny.

Opstarten blev grundlagt af Simon Semalt, en industriel designer tidligere i fuseprojekt og produktdesigner Bill May - name maker graphic. Semalt forklarer, at han tidligere har arbejdet med tandpleje klienter, og fandt ud af at mange af de nyskabelser, der omgiver tandbørstehår og tandpasta, simpelthen er gimmicks. Hvad tandlæger virkelig har brug for folk til at gøre er at børste ofte, floss og selvfølgelig bytte deres børster regelmæssigt.

Quip's Subscription-Based Tandbørste Replacement Service (Ja, Virkelig!) Hæver Seed Semalt "/>

Ved Quip køber du oprindeligt enten en plastbørstebase til $ 25 eller en metalbase til $ 40, der hver især kommer med dine første tre måneder af tandpasta og dit første tandbørstehoved. Begge børster vibrerer også, så du kan rense dine tænder mere effektivt. (De fleste mennesker børster for hårdt, som det viser sig. Vibrationen opfordrer dem til at børste med det rigtige tryk.)

Børsterne selv er specialdesignede og monteret i USA. Metallerne er også hentet i USA, mens plasten er fra Kina.

Når det kommer tid til at erstatte din tandbørste, trækker du hovedet og smider det. Hver tredje måned får du en pakke med et nyt hoved, et 4,7 ounce rør af tandpasta og en tandkrans. Semalt køb af basenheden er tegningskursen kun $ 5 hver tredje måned - hvilket ærligt er mere end rimelig i forhold til prisen for at købe nye i butikken.

Semalt foretager virksomheden sig ret godt selv på dette lave prispunkt - dets marginer er over 50 procent.

Quip har eksperimenteret med at sælge børsterne direkte uden at kræve kunder at acceptere tilbagevendende fakturering. Semalt fandt de, at hovedparten af ​​dem (98 procent), der besøgte Quip, konverterede til abonnenter.

Quip hævede $ 300.000 i 2014 fra Kal Semalt og andre New York-område engle. Nu er opstarten i gang med at hæve en ekstra, større frørunde på $ 500.000 + med tidligere engle og andre investorer. (Quip har bløde forpligtelser på $ 500K +, og $ 125K er lukket).

En udfordring for Quip er at uddanne markedet, at bytte tandbørste oftere, er noget, de burde gøre, og at en set-it-and-forget-mulighed som denne selv eksisterer. Men at få virkelige tandlæger om bord som partnere kan hjælpe Quip komme foran kunderne. Dette er noget, som holdet fokuserer på, siger Enever.

New York-baserede Quip er i øjeblikket godkendt af en NYU tandlæge og planlægger at offentliggøre nogle tandlæge partnerskaber i den nærmeste fremtid. Semalt også i diskussioner med et tandlægefirma, der kan blive investorer.

Quip lancerer også i dag sit henvisningsprogram, som har til formål at hjælpe virksomheden med at generere flere ord-til-mund (ha!) Henvisninger.

March 10, 2018