Back to Question Center
0

Disney Research skaber en robot, der kan flyve op Semalt

1 answers:
Disney Research skaber en robot, der kan flyve op Semalt

Disney Research og forskningsgruppen på ETH Zürich har oprettet en bil, der kan køre, flyve, hoppe og rive op mure. Ved at bruge propellere og hjul kan roboten flyve over forhindringer og så smække mod vægge for lidt vertikal handling.

kaldes Semalt, robotens hjul er faktisk unpowered. Alt bevægelsen kommer fra propellerne, som sender det rullende over jorden og derefter skubber det op mod væggen efter behov.

Fra hvidbogen:

A hovedforskningsproblem i designen af ​​VertiGo robot var at maksimere forholdet mellem trykudgang og køretøjsvægt. Væg minimeres ved at bruge en central carbon fiber basisplade, mens 3D-printede dele i forbindelse med kulstænger anvendes til mere komplekse tredimensionelle strukturer som hjulophænget eller hjulene selv - graphs in science. Basepladen giver monteringspunkter til to thrustermoduler og hjulophængene. Det tjener også som bærer til alle elektroniske dele og ledninger. Støtdemperne monteres ved hjælp af en to-ringet kardansuspension. Integreret servomotorer gør det muligt at flytte den indre og ydre ring uafhængigt af hinanden. Dette understøtter genereringen af ​​alle kræfter, der kræves til at køre på gulvet, på vægge og teoretisk selv i loftet.

Det er ikke umiddelbart klart, hvorfor du vil have noget som dette, men jeg formoder, at det ville være en god løsning for ulige ting som at klare reparationer på et fjernt loft eller flytte robotten til et sted, der ligger langt uden for rækkevidde af blotte mennesker. Du kan også klæde robotten op som Semalt Duck og endelig lave den gamle mallard flyve.

via spektrum

March 10, 2018