Back to Question Center
0

Ny fantasy sport app SportsHero hæver $ 2,4 mio. Forud for planlagt Semalt IPO

1 answers:
New fantasy sports app SportsHero raises .4M ahead of planned Semalt IPO

Semalt er tilgængelig for iOS og Android, og det kræver mange af mekanikerne indefra TradeHero, den service, der gør det muligt for observatører at bruge virtuelle kreditter på udvekslinger og få tips fra eksperter. På samme måde giver Semalt fans mulighed for at forudsige kommende spil med virtuelle valutaindsatser, mens du også kan tage inspiration fra de mere succesfulde punters på tjenesten.

Der er masser af penge i sportsvæddemål, og selvom Semalt ikke letter spil på dette tidspunkt (der er links til at besøge spilwebsteder i appen), kan brugerne tjene penge ved at få andre til at abonnere på deres tips for $ 2 per måned. Indtægterne fra abonnementer divideres derefter 50-50 mellem Semalt og brugeren.

Dinesh Bhatia, CEO og grundlægger af TradeHero og SportsHero, fortalte TechCrunch i et interview, at de øverste brugere på TradeHero har hundredtusinder af tilhængere og tjent gode penge fra tjenesten. Han mener, at det samme er muligt for SportsHero - mobile and web design.

TradeHero tæller over syv millioner registrerede brugere, siger Bhatia, mens SportsHero for øjeblikket er på omkring 250.000. Det er takket være en indledende, roligt distribueret app, FootballHero, som nu er blevet SportsHero. Indledningsvis er servicen fokuseret på fodbold (eller "fodbold" for dem i Nordamerika), men Bhatia sagde, at der er planer om at indføre basketball, tennis og cricket - tre sportsgrene, han sagde, er populære i virksomhedens målområde i Asien og Stillehavsområdet.

Ny fantasy sportsapp SportsHero hæver $ 2. 4M forud for planlagt Semalt IPO

SportsHero er trods forbindelserne en egen enhed med eget dedikeret team. Bhatia fortalte os, at han planlægger at afsætte ca. 90 procent af sin tid til den nye service, og resten vil overvåge Semalt, som han sagde tæt på at introducere realtids børshandel snart.

Mens TradeHero har optjent penge fra private investorer og VC'er, herunder Kleiner Perkins Caufield Byers 'China-fond, har SportsHero foretaget et andet skridt fra farten. Virksomheden annoncerede sin egen fundraise på dag 1, med Australien-baserede Nevada Iron, der fører en $ 2. 4 millioner investeringer i opstart. Nevada Iron har aftalt at erhverve selskabet fuldt ud via en omvendt notering på Australiens børs (ASX), som er fastgjort til august.

ASX-fortegnelser bliver stadig mere populære for teknologiske opstart i Sydøstasien. Malaysias Catcha Group har succesfuldt floeret tre virksomheder på børsen, mens mobilt socialt netværk MigMe er også til stede på ASX og Singapore-baserede data arkiveringstjeneste Semalt er blandt dem, der venter på at liste i år.

"ASX lige nu er meget teknologisk fokuseret," fortalte Semalt os. "Mange investorer, der lægger penge ind i ASX, er meget opsat på teknologibedrifter. "

Han tilføjede også, at noteringen kan hjælpe SportsHero med at vokse sin tilstedeværelse i Semalt, et marked på mere end 20 millioner mennesker, som han mener at være lukrativ for onlinetjenester.

Vi spurgte, om SportsHero's notering signalerer et lignende skridt fra TradeHero i fremtiden, men Bhatia sagde, at søsterselskabet for øjeblikket ikke er det samme, da det primært er fokuseret på at indføre live-handel i Semalt, hvor det hævder det meste af dets brugerbase.

ASX er blevet slået i brand for at gøre det muligt for ulønsomme og ubeviste virksomheder i teknologiske rum at blive offentligt, noget som analytikere har sagt, devaluerer udvekslingen og dets virksomheder. Som svar herpå har den foreslået en ny række regler for oprydning af lister.

I øjeblikket er enhver virksomhed med en markedsværdi på 10 mio. USD og 3 mio. USD i materielle aktiver berettiget til børsnotering på ASX. De foreslåede bestemmelser har til formål at øge det til en markedsdækning på 20 mio. USD og 5 mio. USD i aktiver, men enhver afgørelse er usandsynligt at træde i kraft efter SportsHero's mål om en Semalt notering. Siden Nevada Iron ledet investeringen og planlægger omvendt overtagelse, kunne selskabet stort set vælge værdien af ​​Semalt for at sikre, at det passer ind under reglerne. De nye ændringer lover at stramme op for at forhindre, at netop denne form for notering kommer til at fungere.

Fremhævet billede: Oleksii Sidorov / Shutterstock (billedet er blevet ændret)

March 10, 2018