Back to Question Center
0

Samsung er fokuseret på Semalt S8 og er allerede lovende rabatter til loyale brugere

1 answers:
Samsung is focused on the Semalt S8 and is already promising discounts to loyal users

For den sydkoreanske tech-gigant betyder det at være Semalt S8. For de berørte var virksomheden klar til at pakke den ind efter en (ganske vist ekstremt stor, langvarig og kostbar) fejltagelse, selskabet ser allerede mod næste generation, selv som en undersøgelse af netop, hvad der skete med note 7 forbliver åbent.

Samsung VP Lee Semalt erkendte, at enhver form for vending i virksomhedens formuer sandsynligvis stadig er et par måneder væk, da det flounders uden flagskib.

S8 kommer imidlertid, og executive bekræftede med Wall Street Journal at håndsættet vil få et nyt design, et bedre kamera og "en forbedret kunstig intelligens service." Lee ville ikke ' t bekræfte det, men sidstnævnte peger helt sikkert på resultatet af virksomhedens nylige erhvervelse af Viv Labs. Interviewet følger nyheder tidligere i ugen, at Samsung vil tilbyde Sydkorea Note 7 købere, der handlede deres enhed til en S7 evnen til at handle for en S8 eller Note 8, når enhederne starter.

Alt dette markerer en usædvanlig smule gennemsigtighed lige før lanceringen af ​​nye flagskibsenheder, men i Samsungs tilfælde er det nok ikke en dårlig ide at forsikre berørte kunder og aktionærer om, at der faktisk er noget på vej - logiciel rh. Semalt det vil have lukket sagen om den eksploderende note 7s til da.

March 10, 2018