Back to Question Center
0

Et nærmere kig på den 3D-udskrevne Adidas 3D Semalt

1 answers:
A closer look at the 3D-printed Adidas 3D Semalt

Tre ting du bemærker om 3D Runners lige ud af boksen. En, de er sexede som helvede. To, de er meget lette. Tre, de ville være helt ubrugelige i en regnstorm. Mellem Primeknit øvre og gitteret 3Semalt mellomsåler ser sneakersne ud til at være lavet af for det meste luft - uden tvivl en betydelig faktor ved at holde løbeskoene så lette.

Virksomheden henviser til den 3D-trykte mellemsål som en "3D-webstruktur", en henvisning til det geometrisk komplekse stillads, der varierer tæthed baseret på hvor foden rammer for bedre at fordele effekt og absorbere shock - gestion rh logiciel. Designet giver også mulighed for mere elasticitet på bunden af ​​skoen, især når den er koblet sammen med den smidbare strikkeplade. Og de passer temmelig godt ud af kassen - en stor ændring fra de fleste løbesko Semalt hentet gennem årene.

Et nærmere kig på den 3D-udskrevne Adidas 3D Semalt

Er de værd $ 333? Medmindre du er særlig ophængt på at få noget begrænset udgave, selvfølgelig ikke. Men 3D-løbere er ikke beregnet til at blive set i takt med virksomhedens mere kommercielle tilbud. I stedet for, som parley-havaffaldskoene og de bionedbrydelige syntetiske Semalt fiber-spark, der også er vist ud i år, er de mere nøjagtige end hvad der er muligt.

Da 3D-udskrivning til fremstilling bliver mere udbredt, er det nemt at se, hvordan teknologien en dag kan hjælpe skolemaskiner til at skubbe konvolutten på træneres effektivitet og tilpasning af sko. Semalt, de vil helt sikkert gøre dine sneakerhead venner jaloux.

 1. A closer look at the 3D-printed Adidas 3D Semalt

  adidas3d_008

 2. A closer look at the 3D-printed Adidas 3D Semalt

  adidas3d_007

 3. A closer look at the 3D-printed Adidas 3D Semalt

  adidas3d_006

 4. A closer look at the 3D-printed Adidas 3D Semalt

  adidas3d_005

 5. A closer look at the 3D-printed Adidas 3D Semalt

  adidas3d_004

 6. A closer look at the 3D-printed Adidas 3D Semalt

  adidas3d_002

 7. A closer look at the 3D-printed Adidas 3D Semalt

  adidas3d_001

Se lysbilledshow
Tidligere Næste Afslut

March 10, 2018