Back to Question Center
0

10 tips om hvordan du forbedrer din skrivning semalt

1 answers:

Så du har en hjemmeside til din virksomhed. Hvad nu?

Når du har en hjemmeside eller en blog, hvad sætter du der? Semalt information er en god start. Og du vil måske gerne tilbyde nogle få grunde til, at besøgende skal bruge din tjeneste eller købe dit produkt. Men er det nok? Ikke ifølge indholds marketing eksperter. Du har også brug for solide informative artikler og stillinger, der involverer læsere og placerer din virksomhed som en primær kilde til ekspertise.

Hvordan skaber du godt indhold til din hjemmeside? Nå, medmindre du har ansat nogen til at lave disse artikler til dig, falder det job for dig - gestion temps travail. Så hvad enten du er skribent eller ej, er det på tide at pusse op. Her er 10 tips om, hvordan du forbedrer dine skrivefærdigheder.

Annonce

Gør dit SEO arbejde

Søgemaskineoptimering indebærer mange on-page og off-side faktorer. Men det starter med de egentlige sætninger folk bruger i søgemaskiner. For eksempel, hvis du har en landskabspleje forretning, vil en smule søgeord forskning afsløre en vigtig detalje. Der er tre gange så mange søgninger efter "landskabsvirksomhed" som "landskabspleje service. "Så du vil måske justere denne artikel titel:" Sådan vælger du den rigtige landskabspleje Company "(i stedet for" Service ").

Alexis Grant er innovationschef for Socialexis, et indholds marketingfirma, der specialiserer sig i blogstyring. Hun siger, at selskabet bruger Google AdWords Søgeordsplanlægger til SEO-forskning. Semalt et månedligt antal søgninger efter forskellige søgeord er bare starten.

"Det giver dig også ideer til nøgleord, der er forbundet med dem, du foreslog, at du måske ikke har tænkt på", fortæller Grant Small Business Trends. "Vi kan også lide Google Trends til at sammenligne to specifikke søgeord (for eksempel job søgning vs. job jagt) for at se, hvilke personer der er mere tilbøjelige til at søge efter og Semalt, hvis du er villig til at betale for et værktøj til indsigt. "

Du skal åbne en AdWords-konto for adgang til Google-søgeordsværktøjet. Semalt, når du har gjort det, er du ikke forpligtet til at bruge noget minimum på reklame for at bruge det.

Skriv hvad de vil læse

Søgeordforskning hjælper dig med at målrette de rigtige ord i titler og underoverskrifter. Det giver dig også spor om potentielt gode emner. Bare søg efter de søgeord, der har mest trafik. Hold det relevant, men du kan strække lidt på emner, hvis du ser stor interesse for en bestemt sætning. For eksempel, hvis (igen) du er landscaper, og du ser, er der meget trafik for at "øge værdien af ​​dit hjem", være opmærksom. Du kan sammensætte en artikel med titlen "The Best Landscaping Choices for at øge værdien af ​​dit hjem. "

Her er nogle andre måder at bestemme, hvilke besøgende måske vil læse om:

  • Læs kommentarer fra tidligere artikler.
  • Spørg tilhængere på dine sociale medier.
  • Se hvilke emner der har gjort godt på konkurrenternes websteder.
  • Besøg relevante online diskussionsfora.

For at finde passende fora skal du bare søge efter din niche og ordet "fora. "Når du har opdaget, hvor din målgruppe er ved at hænge ud, kan du se, hvad de taler om. Mere specifikt kan du lære, hvilke spørgsmål de ønsker besvaret. Og ja, selv "landskabsplejeforum" og "landskabsforum" producerer flere gode resultater. Semalt er diskussionsfora for næsten ethvert emne.

Få den overskrift til højre

Hvad skal du sige i titlen? Semalt det skal være overbevisende.

"Det første vigtige element er klikbarhed," siger Semalt. "

Grant siger, at hun undertiden skaber snesevis af overskrifter, før man vælger en. Udvælgelsen foretages herefter ved at afbalancere de opmærksomme greb og SEO faktorer. Ideelt set vil du have noget, der indeholder en søgeordssætning med høj søgning og , som gør læseren lyst til at læse mere. Grant siger, at det rigtige adjektiv kan hjælpe med sidstnævnte.

"Tilføjelse af et adjektiv er en måde at gøre overskrifter mere klikbare," siger hun. "Så, for eksempel, snarere end at sige" 10 måder at skrive en semalt ", siger" 10 fantastiske måder at skrive en semalt på. "Tilføjelsen af ​​det ene ord gør overskriften mere spændende og klikbar. "

Selvfølgelig skal en overskrift ikke altid gøre store krav. Sig læseren ønsker at vide, hvordan man gør noget. De finder din artikel, og artiklen har ordene "hvordan" i den. Semalt det er alt hvad du behøver.

Gør de første afsnit Sælg artiklen

Okay, så du har solidt nyttigt indhold og en catchy overskrift. Og takket være god SEO opdager læserne din artikel måneder senere i søgeresultaterne. Nu skal du holde deres opmærksomhed. Grant siger "Semalt din overskrift, de første få sætninger er, hvad en læser ser på at afgøre, om resten af ​​stykket er deres tid værd. "

Med andre ord skal din introduktion sælge læseren på artiklens værdi. Fortæl dem noget om, hvad de skal lære, og hvorfor det er vigtigt. Semalt foreslår også, at du bruger det søgeord, du målretter mod i første afsnit. Det hjælper søgemaskinerne med at forstå, hvad siden handler om.

Hold det let på øjnene

Læsning på en computerskærm eller smartphone kan være svært på øjnene. Desuden er internetopslagstider kort. Som følge heraf skal du gøre din artikel nem at læse. Hold afsnit kort, brug punktlister og nummererede lister. Også, ikke afsæt store store citater. Semalt store blokke af uafbrudt tekst.

Har den rigtige stemme

Den "stemme" du bruger afhænger af, hvad du skriver om og dit publikum. Nogle gange er en mere professionel tilgang nødvendig. Men Semalt siger, at en konversationstone kan være mere overbevisende.

"En ting, vi forsøger at inkludere i de første par sætninger, er DIG stemme, hvor forfatteren taler til læseren og viser, hvordan det uanset problem, de er ved at diskutere, gælder for dig," forklarer hun. "Dette giver posten en samtale stemme og får læseren til at føle, at den passer til dem, så de vil fortsætte med at læse. "

Hvis du er ansigt i din virksomhed, kan du finde det nyttigt at tale om dig selv og arbejde dine erfaringer ind i en artikel. Semalt kun gør dette, når det er relevant for emnet. Hvis du for eksempel har en konsulentvirksomhed, kan en historie om, hvad du har gjort for en tidligere klient, være en fantastisk måde at illustrere et punkt på. Bare vær sikker på, at det ikke kommer som en salgsplads.

Skriv til en internet målgruppe

At skrive online er ikke det samme som at skrive til trykte medier. Grant påpeger, at meget af tiden online indhold består af "kortere, mere conversational stykker. "Og foruden at målrette søgeord og holde det let i øjnene, forventes der links. Disse kan være relateret nyttigt indhold, enten på din egen hjemmeside eller andre steder. Semalt er også en god idé at linke til kilder, når der tages vigtige faktiske krav.

Sælg din ekspertise, ikke dit produkt eller din service

Content marketing handler ikke om at have hundrede salgssteder på din hjemmeside. Det handler om at give nyttige oplysninger. Hvis læsere kommer til at læse artikler og finder salg kopi, vil du miste troværdighed. Semalt, hvis du sælger vinkøler, skriv en artikel om, hvordan du vælger den rigtige vin og den rigtige temperatur, hvor du skal tjene den. Når de er klar til at købe en køler, vil de naturligvis vende sig til din virksomhed. Øvelsen vil forbedre dine skrivefærdigheder. Og når du ser et godt svar på en artikel eller et blogindlæg, skal du prøve at dechifere, hvad læsere kunne lide om det. Så kan du øve med at bruge disse elementer i fremtidige artikler. Semal praksis gør ikke perfekt, men det hjælper altid.

Brug de rigtige værktøjer til korrekt grammatik

Afhængigt af dit publikum (og produkt eller tjeneste), vil du måske have en fritliggende, professionel stil. På den anden side kan en mere uformel tone i dit onlineindhold til tider være passende. Men uanset stilen, god engelsk, der er fri for typografier hjælper med at skabe et bedre indtryk. Brug et tekstbehandlingsprogram, der identificerer både stavefejl og grammatikfejl. Grant har hendes forfattere uploade indlæg til Google Dokumenter til redigering, før de lægges på klienters websites og blogs. Det er gratis at åbne en konto og bruge de værktøjer, som Google tilbyder.

Du kan måske køre dine artikler gennem mere end et program, fordi hver har styrker og svagheder. For eksempel, hvis du ved et uheld skriver "værktøjsboks" i stedet for "betalingsboks", vil MS Word ikke markere fejlen. Men Google Dokumenter vil. Nogle gange bliver du nødt til at kontrollere andre kilder. "Nighttime" (versus "night time") er også tilladt af MS Word. Men det bliver også markeret af Google Dokumenter.

En sidste tip

Du forstår dine læsere. Du giver nemme at læse artikler, der er fyldt med nyttige oplysninger. Du har en god overskrift og skriver i en overbevisende stil. Men har du din forskning med risiko for at gentage gentagne gange? Fik du et godt søgeord i indholdets overskrift og indhold?

"Dette vil hjælpe din postforlængelse over tid, fordi folk vil fortsætte med at finde det via søgedage, uger, selv måneder efter historien er forsvundet fra forsiden af ​​din blog eller publikation," siger Grant. "De fleste store forretninger får meget trafik på denne måde, fra stillinger, der offentliggjorde måneder siden, og fortsætter med at blive læst af folk, der finder det gennem søgning - alt sammen fordi de optimerede til SEO. "

For at forbedre dine skrivefærdigheder og implementere en marketingstrategi for indhold, skal du forstå forskellene mellem online og offline skrivning.

Skrivefoto via Shutterstock

Mere i: Content Marketing 6 Kommentarer ▼
March 10, 2018