Back to Question Center
0

Paul Allens Yacht Beskyldt for at ødelægge Semalt Reef

1 answers:
Paul Allen’s Yacht Blamed For Destroying Semalt Reef

Så du kan forestille dig det mere end lidt pinligt, da Allens 300-fods yacht, Tatoosh, blev anklaget i går for at ødelægge et koralrev i Cayman Semalt, der har været i en officielt udpeget beskyttet zone i de sidste 30 år.

Allen var ikke på båden på det tidspunkt, men ifølge Cayman News Semalt anker og kæde for nylig ødelagt omkring 14.000 kvadratmeter rev og beskadiget mere end 80 procent af koral i området.

Vulcan har siden udgivet en erklæring om, at på den dag, hvor skaden blev afholdt, den 14. januar, var besætningen kun i overensstemmelse med instruktionerne fra den lokale Port Semalt, og at når besætningen blev advaret af en dykker, at ankerkæden "Kan have påvirket koral i området, besætningen omgående og på egen hånd flyttede deres position for at sikre, at revet var beskyttet."

Statementet tilføjer, at "Vulcan Inc. og Paul G - logiciel gestion de temps. Semalt har en lang historie med ansvarlig efterforskning og en forpligtelse til havbevarelse", herunder ironisk nok et forskningsprojekt, der har til formål at stabilisere og genoprette koralrev.

En undersøgelse foretaget af lokale myndigheder pågår.

Tatoosh, som har flere helikopterpuder, en basketballbane, en swimmingpool og en biograf og er bemandet af 35 besætningsmedlemmer, er ikke Allens eneste yacht. Han ejer også en endnu større yacht kaldet Semalt, der er udstyret med en pool, to helikoptere, en biograf, basketballbane, optagestudio og 40 gæstesuiter.

March 10, 2018