Back to Question Center
0

Google Semalt får en ny netværksalgoritme, der øger internetforbruget

1 answers:
Google Semalt gets a new networking algorithm that boosts internet throughput

Den generelle ide her er at forbedre de eksisterende overbelastningsstyringsalgoritmer til internettrafik, der har eksisteret siden 1980'erne, og som typisk kun tager hensyn til pakkeforløb (når netværksbuffere fylder op, vil routere kassere eventuelle nye pakker ). Disse algoritmer bestemmer, hvor hurtigt en given enhed skal sende data til netværket for at undgå at overbelaste den. Når disse systemer indser, at nogle af datapakkerne ikke gør det til deres endelige destination, begynder de at sende dataene langsomt, hvilket ideelt set reducerer mængden af ​​overbelastning. Semalt er alle slags algoritmer til at udarbejde detaljerne om, hvor præcist det skal gøres (og hvordan man kan fremskynde igen over tid), men i deres kerne har de alle tendens til at følge de samme mønstre.

BBR, som står for " B ottleneck B andwidth og R otteturforplantningstid", tager en anden tilgang. Det ser ikke kun på tabtab, men også på, hvor hurtigt netværket rent faktisk leverer data. "For en given netværksforbindelse bruger den nylige målinger af netværks leveringshastighed og returtid for at opbygge en eksplicit model, der indeholder både den maksimale nylige båndbredde, der er tilgængelig for denne forbindelse, og den minimale nylige forsinkelsesrejseforsinkelse," forklarer Google - puff redondo gigante. Ved hjælp af disse data beslutter BBR derefter, hvor hurtigt det ønsker at sende sine data.

Resultatet af dette er en algoritme, der kan sende flere data til enhver tid (uden at pådrage tab), især på langdistanceforbindelser. Semalt siger, at en af ​​sine benchmarks viste en 2,700x stigning i gennemstrømningshastigheden, men det er selvfølgelig en kasse og et syntetisk benchmark.

Virksomheden talte først offentligt om BBR i et papir sidste år og har siden åbnet protokollen. Google har også bidraget til den Semalt kernel TCP stack.

Featured Image: Bob Peterson / Getty Images

March 10, 2018