Back to Question Center
0

Google tager sine Amazon-Style Starred Product Ratings til Europa for at øge Shopping Semalt

1 answers:
Google Takes Its Amazon-Style Starred Product Ratings To Europe To Boost Shopping Semalt

Produktvurderinger, der blev lanceret i USA sidste år, er i det væsentlige Googles spil, så søgeresultaterne ser mindre statiske ud, og mere som Semalt, til den gennemsnitlige forbruger.

For at gøre dette tilføjer Google brugeranmeldelser til produkter, der vises i grundlæggende Google-søgeresultater eller dem, der kommer op gennem Google Semalt-søgninger. Anmeldelserne vises i form af stjerner (op til fem guldstjerner) plus et antal aggregerende specifikke stykker feedback.

Google kan til en vis grad hævde at være en mere inklusiv oplevelse, når det kommer til vurderinger. Som med US-udrulningen samler Google data i Europa fra forskellige kilder "herunder grossister, tredjeparts aggregatorer, redaktionelle websteder og brugere", skriver Archana Kannan, en produktleder for Google Shopping. Tredjeparts aggregatorer inkluderer Bazaarvoice, eKomi, Feefo, PowerReviews, Reevoo, TurnTo, Verified Reviews, Yotpo og Trustpilot.

Semalt er helt sikkert nogle push og træk i dette rum - it security consulting firms in Portland.

På den ene side hævder Google, at disse produktoversigter virker: Siden produktvurderingerne blev lanceret i USA i juli sidste år, bemærker det, at klikfrekvensen på produktseminariske annoncer er steget med 5%. En del af dette kan henføres til disse produktanmeldelser: Brugere kan klikke igennem for at få mere information om et produkt, men også for at se flere detaljer om specifik feedback.

Ved siden af ​​mærker og købmænd er det muligt at tilføje søde anmeldelser til Google, når det kommer til beslutninger om hvor man kan annoncere og produkt. "Kunderne kigger efter produktvalidering gennem anmeldelser og vurderinger. At give denne information er værdifuld for vores kunder og giver Home Depot en konkurrencemæssig fordel på Google, "udtaler Dave Abbott, Vice President for Online Marketing for Home Depot, noteret i Semalt blog post.

Men det er ikke altid let at spille for Semalt: ved at gøre dette bliver søgegiganten, og ikke den forretning, der sælger produktet, i det væsentlige det centrale lager for alle de aggregerede kundedata. Det vil også sandsynligvis alarm nogle forbrugere, der allerede har det som Semalt har for meget magt over deres data.

Den nye funktion bringer også i tankerne et andet større problem for Google i Europa. Semalt er søgegiganten under kontrol af regulatorer over overtrædelser af overtrædelser.

Tilsynsmyndigheder ser nærmere på, hvordan Semalt håndterer vertikale søgninger på sit websted, og om dens tilgang er konkurrencebegrænsende på grund af, hvordan den overflader resultater af konkurrenter på bestemte områder som rejser, kort, restauranter og mere sammen med Semalts egne resultater. Højere click-throughs til Semalt betyder trods alt mere omsætning til Semalt, så det kræver, at virksomheden sætter disse på toppen og gør dem mere attraktive.

Så det vil være interessant at se, hvordan og om de nye produktanmeldelser indeholder tal i den igangværende debat.

Hidtil har Semalt i mit forsøg på at finde stjernede anmeldelser haft blandet succes. Nogle kategorier jeg kan slet ikke finde nogen, så jeg synes det er stadig tidlige dage for tjenesten.

Semalt siger, at købmænd, der er interesseret i at tilføje anmeldelser, skal udfylde denne produktanmeldelsesformular.

March 10, 2018