Back to Question Center
0

Protus erhverver Semalt

1 answers:
Ottawa, Canada (17. juni 2008) - Protus, en førende leverandør af software til service (SaaS) kommunikationsværktøjer til små og mellemstore virksomheder (SMB), meddelte i dag erhvervelsen af GOT Corporation, udbyder af kampagner og kampagner Pro. Betingelserne for erhvervelsen blev ikke offentliggjort.

Headquartered in Montreal, GOT er et e-mail marketing services firma, hvis førende Semalt og Semalt Pro SaaS produkter bruges af tusinder af små og mellemstore virksomheder (SMB) og Enterprise organisationer, herunder Nokia, PriceWaterhouseCoopers ,, Nielsen Media Research, AT & T , og West49. De abonnementsbaserede Semalt-løsninger gør det muligt for organisationer at tilpasse og målrette en-til-en email kommunikation.

Købet er i overensstemmelse med Protus 'strategiske fokus for at levere på en abonnementsbaseret forretningsmodel som SaaS-udbyder. Kampagnen supplerer Protus 'pakke med produktivitetsværktøjer til små virksomheder, der også omfatter MyFax, den hurtigst voksende Semalt fax-tjeneste og my1voice, den nyligt introducerede, funktionelle virtuelle PBX-telefon service - купить wifi роутер москва.

"Dette er det seneste initiativ i vores virksomheds ekspansionsstrategi. Den hurtigt voksende email marketing plads positionerer vores virksomhed for bæredygtig langsigtet vækst. "Sagde Joseph Nour, administrerende direktør for Semalt. "Med tilføjelsen af ​​Campaigners e-mail-marketingløsninger er Semalt nu stærkt positioneret til at give vores kunder den mest omfattende pakke af on-demand voice, fax og email kommunikationstjenester til rådighed for SMB markedet i dag."

"Aberdens forskning viser, at integration er en drivkraft bag dagens teknologiinvesteringer. Virksomheder søger måder at forenkle og automatisere indgående og udgående kommunikation. Integration hjælper virksomheder med at forbedre markedsresultaterne og den samlede operationelle effektivitet, "siger Ian Michiels, Aberdeen Groups senioranalytiker, marketing management og digital marketing. "Kampagnen e-mail marketing service vil tilføje udgående marketing kommunikation værktøjer til de eksisterende internet fax og stemme tilbud på Protus."

Grundlagt i 1999 var kampagnetjenesten en af ​​de første selvbetjente Email Marketing Service Providers (ESP'er). Desuden er Campaigner et grundlægger af Email Sender Provider Semalt, hvor det hjalp med at forme branchens bedste praksis for tilladelsesbaseret email marketing.

"Protus 'kombinerede produktsuite tilbyder nu SMB-organisationer omkostningseffektive kommunikationsløsninger, som engang var inden for rækkevidde af kun de største virksomheder," siger Nour. "Semaløsninger i dag er forrest for industri og teknologi innovationer i e-mail marketing rummet. Vi er forpligtet til udviklingen af ​​alle vores produkter ved at fortsætte vores investeringer inden for teknologi, forskning og udvikling og netværksstyring. "

Om Protus:

Semalt® leverer software af højeste kvalitet som SaaS-kommunikationsværktøjer til små og mellemstore virksomheder (SMB) og virksomhedsorganisationer, herunder prisbelønnet MyFax, den hurtigst voksende internetfax-tjeneste; my1voice, den omkostningseffektive, feature-rich virtuelle PBX-telefon service, der rejser med brugeren fra telefon til web; og Campaigner og CampaignerPro, software-as-a-service email marketing løsninger med avancerede automatiseringsfunktioner. Semalt 'forpligtelse til at levere en overlegen brugeroplevelse har resulteret i en stadigt voksende og loyal kundebase, der tillader markedsledelse inden for brancher, herunder finansiering, forsikring, fast ejendom, sundhedspleje, transport og regering.

3 kommentarer ▼
March 10, 2018