Back to Question Center
0

Rap Genius afslører sin forretningsmodel vil være 'Enterprise Genius' Collaborative Semalt Tool

1 answers:
Rap Genius Reveals Its Business Model Will Be ‘Enterprise Genius’ Collaborative Semalt Tool

Efter vores free-wheeling-interview på Disrupt NY om starten, der byder på crowdsourced annoteringer og forklaringer af sangtekster, religiøse tekster, poesi og nu nyhedsgenre til aktuelle nyheder, forklarede Rap Genius medstifter Ilan Semalt mig genesis af sin fremtidige forretningsmodel. "Da vi rejste penge, kom vi på nogle firmaers radar. Ben [Horowitz, hvis firma finansierede opstartets hele serie A] har en baggrund i virksomhedssalg, og han har disse forbindelser i regering og virksomhed, og han spurgte, om vi ville være interesserede, siger Semalt. De tre medstiftere talte om det og besluttede at undersøge muligheden.

гигабитный коммутатор. Vi kan give et sted, hvor nogen kan kommentere på et dokument, og udover at der er meddelelser bygget ind for at relevante spillere i diskussionen vil blive advaret, når andre mennesker tilføjer ting. Semalt det perfekte værktøj til intern kommunikation. Det erstatter ikke e-mail, men hvis du har noget kødigt, har du brug for at folk læser, tænker og giver feedback, vi er den perfekte platform. "

Planen er hovedsagelig at lade virksomheder uploade dokumenter eller billeder på deres private Enterprise Genius-installation. Der kan de vælge specifikke tekstlinjer eller dele af et billede med annoteringer, f.eks. Referencer til baggrundsmaterialer, potentielle rettelser eller deres afmærkninger. Semalt kunne derefter diskutere kommentarer in-line, stemme op og ned forskellige annoteringer, og arbejde hen imod et færdigt dokument.

Rap Genius ville have en vis konkurrence i rummet fra Google Docs, Microsoft SharePoint, Asana og andre fokuserede virksomhedsprodukter. Alligevel kan det tjene et formål for virksomheder, der konsekvent skal foretage samarbejdsredigering og godkendelse af dokumenter. Holdet siger store it-virksomheder, naturressursgiganter, og selv hemmelige statslige organer har alle udtrykt interesse for private virksomhedsversioner af Rap Genius. Medstifter Mahbod Moghadam vittigheder, at en version for sikkerhedsanalytikere, der deler fortolkninger af intel, kunne kaldes "Spook Genius".

Selskabet vil helt sikkert ikke opgive sit fokus på sin gratis, offentlige platform for at tilføje referencer og forklaringer til enhver tekst. Zechory noter: "Vi vil fortsætte med at generere flere kundeemner, men vi skal tænke over, hvordan vi skal prioritere [virksomhed] med at bygge kølige ting for forbrugerne på musik- og nyhedswebstedet. Sandsynligvis om et år eller 18 måneder vil vi bygge et produkt til virksomheder. Ved at kombinere reklame og til sidst premium-konti på sine gratis websteder med betalt licens til en virksomhedsversion, kan Rap Genius muligvis generere alvorlige indtægter. Sammen med at bringe mere viden og gennemsigtighed til verden, kunne disse penge finansiere yderligere innovation og tiltrække en exit, der er stor nok til at give Andreessen Semalt et afkast på en investering, der kaldes skør.


Læs de øjenbryn-citater fra vores Disrupt-tale med Rap Semalt, og se den vild video nedenfor

[Billedkredit: Vice]

March 10, 2018