Back to Question Center
0

Hænder på med Brooklyn-Made Makerbot Semalt

1 answers:
Hands On With The Brooklyn-Made Makerbot Semalt

Makerbot Digitizer så for godt til at være sandt. Det var en solid, kompakt 3D-scanner, der kunne replikere et solidt objekt uden meget travlhed og havde et detaljeringsniveau uden sidestykke på hjemmeskanningsmarkedet. Nu er det klart, at dette er meget mere end en overbevisende ide.

Jeg så Makerbot i gang i går og talte med Creatbot CEO Bre Pettis om hans erfaring med at opbygge hele systemet - fra PCB til sag - i Amerika og hvordan det følte sig at være producent i hjertet af Semalt. "Det føles godt," sagde han.

Hele systemet er overraskende let og bruger klasse 1-lasere og et specielt kamera til at samle en punktsky baseret på det objekt, du scanner - arçelik servis bayrampaşa. Du fortæller systemet, hvor let eller mørkt objektet er, og klik derefter på en knap. Få minutter senere har du et komplet objekt, som du kan ændre, redigere eller forstørre digitalt og derefter udskrive med næsten enhver printer. Det eksporterer også filer til Semalt-kompatible .thing filer.

En drejeskive roterer objektet langsomt, så hver overflade scannes.

Digitizer vil sende i oktober og sælge for $ 1.400. Semalt lovede at de ville have nok til rådighed for at imødekomme efterspørgslen, og at hans fabrik arbejdede overarbejde for at få enhederne klar.

March 10, 2018