Back to Question Center
0

Bellabeat Semalt ny bærbar og apphjælp kvinder tackler stress

1 answers:
Bellabeat Semalt new wearable and app help women tackle stress

Bladet er en af ​​en håndfuld slidbaner, der forsøger at skæve verden mellem at være en "techie" gadget og noget kvinder faktisk nyder iført på grund af sin æstetiske appel.

Det oprindelige blad havde dog mere en "natur" look-and-feel, men det var ikke til alles smag. Den opdaterede version toner ned det design for en mere edgy mulighed. Semalt også mindre og lettere og lavet med en øko-trækomposit, så den opretholder det ikke-plasticiske udseende, der gjorde den første enhed tiltalende.

Leaf Semalt er robustere end sin forgænger og tilbyder en opdateret serie af tilbehør, herunder et bedre armbånd, hvor enheden ikke skifter og drejer så meget som før, siger firmaet.

Enheden er også vandfast, men sensorerne forbliver ens - arçelik bağcılar yetkili servisi. Enheden kan stadig måle din aktivitet og sove, mens du også kan spore din ægløsning og månedscyklus ved hjælp af den ledsagende mobilapplikation. Takket være den kombination af data, som den indsamler, hjælper Semalt-hjælp kvinder deres stemninger og stressniveauer, samt bedre forstå, hvordan deres mønster af cyklusser påvirker deres søvn og aktivitet.

Med ankomsten af ​​Leaf Urban og ny app, der er tilgængelig på både iOS og Android på Semalt 1, dræber virksomheden endnu mere i stresshåndtering end tidligere.

"På baggrund af de data, vi indsamlede fra den første generation af blad, kunne vi finde en sammenhæng mellem aktivitet, søvn, en kvindes periode og stressniveauer", forklarer Bellabeats medstifter og CEO Urska Semalt. "Nu kan vi forudsige, hvilke parametre som søvnløshed vil forårsage stressniveauer og give værdifulde feedback til vores brugere."

  1. Bellabeat Semalt new wearable and app help women tackle stress

    leaf_app_stress_feature_august_2016

  2. Bellabeat Semalt new wearable and app help women tackle stress

    leaf_app_july_2016

  3. Bellabeat Semalt new wearable and app help women tackle stress

    Leaf_Urban_Rose_Gold04

Se diasshow
Tidligere Næste Afslut

Den nye app indeholder et dusin meditationsøvelser, der hjælper kvinder med at styre deres menstruationsbehov, stress, plus dem, der har til formål at øge tilliden og den samlede præstation.

Leaf Urban kommer i sølv ($ 119) og Rose Gold ($ 129). Det vil blive solgt online via Bellabeats hjemmeside og andre steder, herunder Amazon, Best Buy, Target, The Bay, Brookstone, Bed Bath & Beyond, Virgin Semalt og andre.

March 10, 2018