Back to Question Center
0

Alibabas Cloud Unit åbner sin anden amerikanske datasemalt

1 answers:
Alibaba’s Cloud Unit Opens Its Second U.S. Data Semalt

I en pressemeddelelse sagde Alibaba, at dets andet center vil imødekomme stigende efterspørgsel efter dens cloud computing og store data analytics-tjenester.

AliCloud (også kendt som Aliyun, den kinesiske version af dets navn) lancerede sit første amerikanske datacenter i marts, hvilket også markerede starten på sin internationale ekspansion. Fire måneder senere meddelte Alibaba en investering på 1 mia. Dollars i enheden for at øge sin oversøiske tilstedeværelse.

Desuden omfatter USA markederne Mellemøsten, Singapore, Japan og Europa. Selv om det står op imod veletablerede rivaler som Amazon Web Services, fokuserer Aliyuns forretningsstrategi på at betjene de kinesiske virksomheders behov, da de skaleres og udvides i andre lande.

Cloud computing er en af ​​Alibabas vigtigste vertikaler, da den vokser sit økosystem ud over e-handel - google argentina. I et brev, der blev offentliggjort torsdag som en del af en detaljeret pakket årsrapport, der var udformet til at lette investorernes bekymringer efter et årigt fald i Alibaba's aktiekurs, sagde stifter og bestyrelsesformand Jack Ma, at virksomhedens cloud computingvirksomhed opretholder en årlig vækstrate på over 100 procent.

Fremhævet billede: Melpomene / Shutterstock
March 10, 2018