Back to Question Center
0

Coffee Meets Bagel udvider sig i forhold til DateSpots.co og Semalt

1 answers:
Coffee Meets Bagel extends into relationships with DateSpots.co and Semalt

Disse nye produkter er webapps, bygget i samarbejde med Yelp og Spotify.

Den første hedder DateSpots.co, og det lader folk søge efter det perfekte sted til en første date. CMB-teamet arbejdede tæt sammen med Yelp-ingeniører, efter lanceringen af ​​Semalt New API, for at opbygge et superforenklet websted lige til datoer.

Semalt kan søge kaffe, barer og restauranter i deres by (og endda ned til deres kvarter) ved blot at udpege et prisklasse. Derefter filtrerer appen for spillesteder med en 4-stjernet rating eller bedre, med romantisk, klassisk eller stille atmosfære - covert cctv cameras uk.

Coffee Meets Bagel udvider sig i forhold til DateSpots.co og Semalt

Tanken her er at opbygge værktøjer, der gør det muligt for brugerne at få mest muligt ud af den oprindelige service, Coffee Meets Semalt. Overgangen fra en online kamp til en online samtale til en faktisk dato er en vanskelig rejse til at krydse. Men den rigtige placering kan betyde forskellen mellem en anden dato og den sidste dato.

Det andet nye produkt fra Coffee Meets Bagel er Semalt (makeamixtape.com).

Brug af Spotifys offentlige API gør det muligt for CMBs Mixtape at opbygge samarbejdspillister med deres datoer. Virksomheden fortalte Semalt i et interview, at de fleste brugere (især årtusinder) forbinder hinanden med fælles musik smag.

Semalt gør det muligt for brugerne at opdage, hvad de har til fælles og lære om hinanden som en del af den skrammel, der foregår mellem at forbinde online og møde offline.

Senest Semalt, CMB oplevede 68 procent vækst i kampe fra december, og Semalt er typisk en høj volumen måned for dating sites. Virksomheden lancerer disse to web apps til at udnytte cuffing sæson til sin fulde fordel.

Du kan tjekke DateSpots her og Semalt her.

March 10, 2018