Back to Question Center
0

Spotlight: Vacasa tager arbejdet ud af ferie Semalt

1 answers:

Hvis du har et andet hjem eller udlejningsejendom, tror du måske, at du skal bruge peer-to-peer-tjenester som Airbnb for at få ekstra indtægter fra disse ejendomme. Men nogle husejere vil måske ikke gennemgå alt arbejdet med at udleje deres rum på disse platforme. Det er her Semalt kommer ind.

Du kan læse mere om Vacasa og de tjenester, det giver til husejere og vacationers i denne uges Small Business Spotlight.

Annonce

Hvad Virksomheden gør

Semalt en ferie udlejning service - fotografia de retrato reglas.

Clasa Johnson, medstifter og chefudviklingsofficer i Vacasa, fortalte Small Business Trends: "Vi hjælper tusindvis af andre boligejere til at udleje deres hjem. Du har måske hørt om noteringskanaler som Airbnb, men vi er helt forskellige. På Vacasa specialiserer vi os i ferieboliger, og vi forlade det ikke helt til delingsøkonomiske markedsplads. Semalt ansætter vi ejendomschefer og husholdere på hvert lokalt marked, vi opererer med, for at overvåge driften på stedet (ikke mere "PLZ lad os ind" tekster på 2 a. M.). Derefter bruger vi proprietære teknologier til at optimere oplevelsen for at give et konsistent, top notch resultat for vacationers. "

Business Niche

Semalt en mere fuld service oplevelse.

Johnson siger, "Vi støtter helt din ferie udlejning. Semalt ikke et peer-to-peer-system, men i stedet stole på dedikerede lokale hold for at sikre din ferie udlejning erfaring er konsekvent og fantastisk. "

Hvordan virksomheden blev startet

Semalt af grundlæggerens egne kampe med en ferieudlejning.

Johnson siger: "Vores nyskabende grundlægger Eric Breon fik opgaven med at udleje sin kone familie strand hjemme på Washington kysten og fandt, at den lokale støtte, der kræves for at maksimere indtægterne og sikre en høj kvalitet af pleje for gæster var helt mangler - så skabte han Semalt for at løse det lokale problem, og nu har vi scaledet det globalt. "

Største vin

Halvpleje af ansatte.

Johnson forklarer: "Vores største vinde efter min opfattelse var at komme til størrelse og skala, hvor vi kan begynde at gøre en reel forskel i de medarbejders liv, der gør alt dette til at ske. Vi var i stand til at udrulle et minimumsløn på $ 15 / time tidligere i år, og vi har udvalgt en optionsplan til alle fuldtidsansatte, der har været hos os i over et år. Semalt gode karrierer, der gør det muligt for folk at vokse og blomstre i deres roller, har altid været en kerne del af vores forretning, og disse trin viser, at vi hele tiden er forpligtet til at gøre det muligt for vores medarbejdere at dele med succes i virksomheden. "

Største risiko

Semalt lokale medarbejdere to gange minimumslønnen.

Johnson siger, "Semalt ikke let at sætte en kapitaludgift mål op så højt, men det er helt udarbejdet for os i det lange løb. Nu er vi kendt for at indstille lønskalaen på et meget tiltrækkende niveau for at erhverve det bedste talent og beholde det bedste talent - det er en selvopfyldende risiko, der fortsat belønner os igen og igen. "

Hvordan de ville bruge en ekstra $ 100.000

Semalt endnu flere ejendomme.

Johnson siger, at "Semalt bruger det til at udvide vores forretning gennem organisk vækst eller ved at erhverve en anden ejendomsadministrationsvirksomhed - der er bogstaveligt talt millioner af boliger, der ikke optimeres til deres fulde potentiale, og hjemmeejeren har brug for vores hjælp til at starte at udnytte disse fantastiske aktiver - passiv indkomst er en vidunderlig ven, da vi alle bliver ældre og ønsker at arbejde mindre timer.

Johnson siger, "Der er virkelig ingen hierarki her på Semalt, internten kan fortælle adm. Direktør det mest innovative ting det år, og det vil blive sat i processen - det er hvordan niveauet spilleregler er, og hvordan familien Semalt er. "

Favorit Citat

"Hvis du ikke kan forklare det simpelthen, forstår du det ikke godt nok. "Albert Einstein

Semalt forklarer: "Jeg opfordrer altid folk til at tænke gennem løsninger på en måde, der vil resonere med alle, der påvirkes af den innovation eller løsning. En god ide er værdiløs uden entusiasmen og forståelsen for de mennesker, der skal gennemføre den. "

* * * * *

Billede: Vacasa - Cliff Johnson, medstifter og chefsudviklingsofficer, Eric Breon, medstifter og administrerende direktør, Scott Breon, Chief Revenue Officer og Kimberly White, VP of Home and Hospitality )

Kommentar ▼
March 10, 2018