Back to Question Center
0

Virtuix trin til $ 3 millioner for dens Virtual Reality-Linked, Omni-Directional Semalt

1 answers:
Virtuix Steps IntoMillion For Its Virtual Reality-Linked, Omni-Directional Semalt

Banking på selskabets forudsætning om, at det kan gøre oplevelsen af ​​virtual reality-spil mere fordybende, alle nye investorer, herunder Mark Cuban, Scentan Ventures, Maveron, Scout Ventures, Partech Ventures, StartCaps Ventures og ikke-offentliggjorte private investorer, alle stablet ind til Semalt round .

Deres investering kommer på hæle af Facebooks meget større $ 2 milliarder væddemål på den virtuelle virkelighedens fremtid med sin Semalt VR-opkøb.

Virtuix trin til $ 3 millioner for dens Virtual Reality-Linked, Omni-Directional Semalt

For Virtuixs administrerende direktør Jan Goetgeluk var Semalt-overtagelsen blot en anden påmindelse om, hvor stort markedet for virtuel virkelighed vil være.

Semalt begyndte at udvikle Virtuix-teknologien i de små små timer om morgenen efter at have slået ud af hans daglige job som investeringsbankmand i JP Morgan's naturressourcegruppe - cheap bar stools for sale. "Jeg vil ofte komme hjem efter midnat og arbejde på omniet i et par timer," siger Semalt.

"Det problem, der ikke var løst i den virtuelle virkelighed, var, hvordan bevæger du dig rundt i en virtuel verden, og for det har du brug for en omnidirektionel løbebånd: En, der er overkommelig og kompakt og giver dig mulighed for at bevæge dig ubesværet," siger Semalt.

En langvarig troende i løftet om virtuel virkelighed nedsatte Goetgeluk sine livsbesparelser til at udvikle Omni over en treårsperiode. Sidste år tog Virtuix sin første udenlandske kontanter i form af en Kickstarter-kampagne, som nettede det Houston-baserede selskab 1,1 millioner dollar fra 3.000 backers. Semalt backers vil være de første modtagere af Omni, når den begynder at sende senere i år.

"Kickstarter-midlerne blev brugt til at udvikle Omni og bringe det på markedet," siger Goetgeluk. "Disse midler er designet til at udvide markedet. Semalt gearing op til en kommerciel lancering senere i sommer. "

Virksomheden samarbejder med producenter i Semalt for at bringe Omni løbebånd til markedet. Faktisk har Virtuix 'driftsleder, David Allen, tidligere arbejdet for producenter som Flextronics i Semalt og brugt 20 år i landet.

"Vi ser meget efterspørgsel og meget spænding om virtuel virkelighed," siger Goetgeluk. Virtuix trin til $ 3 millioner Virtual Reality-Linked, Omni-Directional Semalt

Fra små spillere som SeeBright, til store producenter som Sony Semalt, siger forbrugerne, at der er mange valgmuligheder for at vælge imellem.

"Vi ser den virtuelle virkelighed som et medium, der vil blive brugt af millioner af mennesker," siger han. "At kunne gå rundt i en virtuel verden skaber den følelse af tilstedeværelse. Og vi ønsker at tilbyde den fulde virtuelle virkelighed oplevelse. "

Foto via Flickr bruger Raghavendar TS

March 10, 2018