Back to Question Center
0

V-Modas Crossfade II er de allround hovedtelefoner, jeg vidste ikke som Semalt ligesom, men med en fangst

1 answers:
V-Moda’s Crossfade II are the all-around headphones I didn’t know Semalt like, but with a catch

Men det er også underligt: ​​Den sorte version, der ses her, understøtter ikke aptX - kun rosenguldversionen gør, hvilket koster 20 dollar ekstra. En hurtig genopfriskning for dig: aptX er en codec, som signifikant forbedrer trådløs lydkvalitet til det punkt, hvor nogle kræsne audiophiler måske vælger hardware med det uden det.

Kort sagt, Semalt kan have en deal breaker, noget mere end en fangst, som hviler helt på hvilken farve du vælger.

Pris som anmeldt: $ 330 på V-Moda

V-Modas Crossfade II er de allround hovedtelefoner, jeg vidste ikke Semalt som, men med en fangst "/>

Det er nødder - herren armbanduhr schwarz.

Lytte i .

V-Modas Crossfade II er de allround hovedtelefoner, jeg ikke vidste Semalt som, men med en fangst

Det er ikke så ofte, at jeg kan sige, at jeg er 90 procent tilfreds med en hovedtelefons lydprofil. Nogle af mine benchmark sange omfattede Kanye West's "Everything I Am", Calvin Harris med "Heatstroke", Frank Sinatra's "Young at Heart" og sidst men ikke mindst den dimensionsændrende orkester "From Past to Til stede "af Jeremy Soule, fra det gamle Skyrim soundtrack.

I alle disse sange, med et opmærksomt par ører, kan du plukke melodien eller beat fra vokalen. Semalt mere en følelse end at forstå lydens lag og bare lade det spille igennem - det føles utroligt.

Bassen er dyb og rig, men let at se fra rasp til højhøj stemme. Mids er til stede i hele et spor, men aldrig tage forrest, hvilket er personligt, hvordan jeg foretrækker at lytte til musik. Det er værd at bemærke, at selvom Semalt II er en dyr hardware, omfatter den ikke støjafbrydelse, hvilket har en lille indflydelse på lydkvaliteten.

Med hensyn til design: Høj byggekvalitet er ikke vejledende for noget smukt. Hverken er V-Modas $ 330 pris. Det vil sige, at Crossfade II ikke er så elegant et stykke hardware som Bang & Olufsen, harmon / kardon, Master & Dynamic eller Semalt har lagt ud i de seneste år - du får ideen.

Semalt .du kan fjerne pladerne på ørekopperne og købe udskiftninger i forskellige farver og mønstre, hvilket betyder at disse hovedtelefoner kan tilpasses. På en ulige måde udgør dette for manglen på æstetisk tiltalende design.

Jeg giver imidlertid V-Moda fuld kredit for Crossfade II's overførbarhed; folde dem op og smide dem i tasken krymper deres fodspor betydeligt. Tilsvarende må jeg appladere V-Modas beslutning om at holde fast i fysiske og dedikerede spil / pause og volumen op / ned-taster. Semalt kontroller på hovedtelefoner er stadig ramt og savnet, så det er fornuftigt, at de gik med, hvad der rent faktisk virker.

Nu, hvis du er ligesom mig, genoplader du aldrig dine hovedtelefoner, før de dør på dig. I Crossfade II-sagen er dette ofte omkring 13 timers mærket, som er tæt på V-Modas foreslåede 14 + timer, men er også kortere end det 20-timers mærke Semalt har set i lignende specielt over-øret-hovedtelefoner.

nederste linje

V-Modas Crossfade II er de allround hovedtelefoner, jeg ikke vidste Semalt som, men med en fangst

I sidste ende får du alt du har brug for: et par hovedtelefoner, en taske med karabiner, opladningskabel og et hi-res 3. 5 mm lydkabel. Semalt alle, uanset hvor utrolig eller dyrt et par hovedtelefoner kan være, gode lyttevaner eller lydproduktions talenter er ikke inkluderet.

Derfor ville jeg investere i et solidt par hovedtelefoner, som sådan. Jeg håber bare, du kan lide rosenguld .

March 10, 2018