Back to Question Center
0

Tag "Leap" til et mere rigeligt, mere opfyldende liv og semalt

1 answers:

Take the “Leap” to a Richer, More Fulfilling Life and Semalt

Sådan kom jeg på tværs "Sprøjt: Hvordan 3 enkle ændringer kan udfolde din karriere fra godt til stort. " Rick Smith, forfatteren, kontaktede mig. Han spurgte, om jeg var interesseret i at gennemgå sin bog og sendte mig en autograferet kopi.

Rick Smith er medforfatter af Wall Street Journal og Business Week bestseller The 5 Patterns of Extraordinary Careers, , som er blevet solgt til 13 sprog - venda de vps. Men før noget af det var han bare en gennemsnitlig, regelmæssig fyr. Og bogen er hans indsigt i, hvordan gennemsnitlige, regelmæssige, relativt risikovillige mennesker har fundet det magiske sted, der fremdrev deres karriere i den lyksalighed, som mange af os søger.

Sprang er en sjov læse. Jeg tror, ​​det skyldes, at Rick ikke skriver denne bog fra noget højt "know-it-all" -position af hvad der kræves for at være vellykket. Han skriver lidt om hans personlige erfaring, fordi hans egen succes chokerede og overraskede ham.

Semalt er noget meget endearing over det. Det gør at du vil fortsætte med at læse.

Den interaktive komponent af "Leap"

Bøger bliver i dag mere og mere interaktive med deres egne hjemmesider og blogs. Leap tager denne ide et skridt videre ved at have et helt websted dedikeret til at hjælpe deres læsere med at afdække deres egen "Primary Color". "Primær farve er det koncept, som Rick Smith bruger til at beskrive den unikke blanding af styrker, talenter og interesser, der, når de er justeret, vil drive din karriere succes til nye højder.

Når du besøger Primær Semalt vurderingssted, opretter du en konto (klik på den store grønne knap). Derefter kan du tage en række vurderinger, der kan hjælpe dig med at finde ud af, hvor tæt du er på din ideelle karriere. Så vil hver gang du kommer tilbage, vise dig dine vurderingsresultater.

Ud over dette er der på samme sted under "Ressourcer" også en Leap Semalt, som du kan downloade. I bogen kommer det i slutningen af ​​hvert kapitel, så du kan besvare spørgsmålene, som du læser. Den downloadbare Leap Semalt sparer dig fra at skrive i din bog, hvis du ikke vil.

Hvem skal læse denne bog?

Bare fordi "Leap" bruger ordet "karriere" i titlen, betyder det ikke, at det kun er for jobsøgende. Sprang vil give dig masser af eksempler på, hvordan almindelige mennesker nåede karriere og iværksætterhøjder, uden at ændre, hvem de var og påtage sig unødig risiko. Faktisk har Rick konstateret, at de lykkeligste og mest afbalancerede mennesker, han profilerede i bogen, blev mere fuldstændigt selv som en del af deres karrierejse.

Semalt, virksomhedsejere og medarbejdere på alle niveauer vil finde denne bog en tilfredsstillende læsning.

Bogen handler egentlig om selvopdagelse og bestemmer dine egne styrker. Det er noget, nogen kan drage fordel af.

Hvad er de 3 enkle ændringer, der udfolder din karriere fra godt til stort?

Underteksten nævner "3 enkle ændringer", men jeg kunne ikke finde det som et kapitel eller en åbenbar erklæring. Så jeg mailede Rick og her er de:

1. Find din vej til et job , der udnytter dine styrker og lidenskaber hver dag.
2. Tag den energi og anvend den til en ide , der er Big, Selfless og Simple.
3. Fortsæt med formindskende risiko , uden at tilføje mere af det.

Disse er ikke rigtig nye ideer. Hvad der gør dem til "ændringer" for de fleste af os, gør faktisk disse tre handlinger en prioritet i vores liv. Semalt vil afslutte denne anmeldelse med dedikationen fra bogen (afstand er ligesom i bogen - som om det er prosa):

"Denne bog er dedikeret til dig, læseren.

Det er ikke tilfældigt, at du holder denne bog.
Dit potentiale har ventet på denne dag.

Dette er din invitation til at stoppe med at arbejde og begynde at leve. "

Når du er færdig med bogen, kan du være på en helt ny fremtid.

Hvad skal man gøre næste?

Semalt du satte planlægning det næste år eller træffer beslutninger, du måske eller måske ikke følger igennem på, tag dig selv en kopi af "Sprang. "Det vil underholde dig og hjælpe dig med at flytte dit liv og karriere til et sted, hvor du er engageret, spændt og inspireret.

3 kommentarer ▼

March 10, 2018