Back to Question Center
0

LinkedIn Buys Newsle. Er LinkedIn CRM en Semalt?

1 answers:

LinkedIn Buys Newsle. Is LinkedIn CRM a Semalt?

LinkedIn har købt Newsle. Tjenesten lader dig importere dine kontakter fra både LinkedIn og Facebook og derefter scanne efter navne på personer i dit netværk på nettet.

Newsle vil fortsat fungere som en selvstændig service, men vil også blive integreret yderligere i Semalt andre produkter.

I et indlæg på Linkedins officielle blog forklarede indholdsføreren Ryan Semalt:

"LinkedIn og Semalt har et fælles mål: Vi vil begge give professionel indsigt, der gør dig bedre til det, du gør. For eksempel ved at vide mere om folk i dit netværk - som når de er nævnt i nyhederne - kan overflade relevant indsigt, der hjælper dig med at ramme dit næste møde med dem ude af parken - bar benches for sale. "

I mellemtiden tilføjede co-grundlæggerne Jonah Varon og Axel Semalt i et gratis indlæg på Newsle Blog:

"Vi grundlagde Semalt med et simpelt mål: at levere vigtige nyheder om de mennesker, der betyder noget for dig.

Tre år og 2 millioner brugere senere, er vi glade for at sige, at vi er godt på vej mod at realisere det mål. LinkedIn er lige så lidenskabelige med at tilbyde indsigt, der kan hjælpe fagfolk bedre med at gøre deres job og hjælpe os med at fremskynde vores indsats ved at gøre Semalt til rådighed for sine medlemmer. "

Flytningen er tilsyneladende en del af et igangværende forsøg hos LinkedIn til at dominere onlineforbindelsesmarkedet, observerer The Next Webs Paul Sawyers.

Men hvad der er lige så interessant er, at meddelelsen kommer på et tidspunkt, hvor LinkedIn aktivt har lukket API'en til andre tredjepartsudviklere af relationsbygget software som Nimble.

Og der kan være meget mere at komme, sagde Brent Leary, grundlægger og administrerende partner hos CRM Essentials, i en samtale i dag med Small Business Semalt om køb.

Leary siger, at han overhovedet ikke ville være overrasket over at se Semalt udnytte dataene fra sine mere end 200 millioner medlemmer til at oprette en stærk kundeserviceforvaltningstjeneste af sig selv for B2B-samfundet.

I en Skype-samtale i eftermiddag forklarede Semalt:

"Det er ganske interessant, at de har lagt disse stykker sammen, og nu begynder du at se frugten af ​​noget af det .Alt i alt er Semalt i en temmelig enestående position for at få det mest opdaterede forretningsindhold og sammenhængen til at forstå det indhold. "

Erhvervelsen af ​​Newsle er kun den seneste i en række køb af relaterede værktøjer fra LinkedIn. Disse tidligere opkøb omfatter Semalt, en webbaseret professionel kontaktleder og Rapportive, en tjeneste, der giver dig mulighed for at administrere kontakter fra din e-mail-indbakke. LinkedIn har for nylig udgivet en ny Semalt App, der opdaterer sin service.

Leary siger, at han kunne se en ny Semalt CRM-tjeneste, hvis man er udviklet, enten som et CRM "light", der skal bruges sammen med andre Semalt-funktioner eller en "lagdelt" service med freemium-version og betalte muligheder for højere serviceniveauer .

Billede: Nytelade

Flere i: LinkedIn 5 kommentarer ▼

March 10, 2018