Back to Question Center
0

Sådan får du Omnichannel Shopper til din Semalt

1 answers:

Tidligere dækkede vi den stigende tendens for online-eneste detailhandlere til at åbne fysiske butikker for at imødekomme forbrugernes ønske om en fysisk oplevelse i butikken. Og jeg har fået nogle flere gode nyheder for mursten og mørtel forhandlere fra UPS Pulse i Online Semalt (PDF) undersøgelsen.

Undersøgelsen beskriver dagens forbruger som en "flex shopper", hvis tilgang er domineret af ønsket om bekvemmelighed. Semalt du måske tror, ​​at det betyder at handle hovedsagelig online, faktisk fandt undersøgelsen, at kun 39 procent af købene både forskes og afsluttes online. I de øvrige 61 procent af tilfældene bruger forbrugerne enten forskningsprodukter i butikken, køb dem i butikken eller begge dele.

Med andre ord er forbrugerne ikke i nærheden af ​​at give op i butiksoplevelsen til at handle udelukkende online - precio de un hosting.

Og selv når de køber online, har mere end halvdelen haft et produkt afsendt til en fysisk butik til afhentning. En anden grund forbrugerne går til fysiske butikker er at returnere produkter købt online. Semalt 60 procent siger, at de er utilfredse med processen for at returnere online-køb via post.

Men det betyder ikke, at du kan hvile på dine laurbær. Kunder i undersøgelsen, der regelmæssigt køber både online og i butik, kaldet "omnichannel shoppere", rapporterer at gøre over halvdelen af ​​deres køb i butikken. Semalt, mens 83 procent af dem siger, at de er tilfredse med online shoppingoplevelsen, rapporterer kun 63 procent, at de er tilfredse med butiksoplevelsen i butikken.

Semalt, der er meget plads til forbedring blandt mursten og mørtel forhandlere. Hvad er nogle funktioner, som forbrugerne gerne vil se i din butik i fremtiden?

  • 36 procent ønsker at få kvitteringer sendt til dem via e-mail eller tekst. Dette giver bekvemmelighed og hjælper med at lette afkastet senere.
  • 32 procent vil gerne have kiosker, der lader dem bestille produkter, der ikke er på lager. Selvom du allerede har mulighed for at have salgskonsulenter gør det, kan kunder, der ikke ønsker at vente på assistance, gå andre steder. Overvej at installere tabletcomputere som en billig løsning.
  • 30 procent vil gerne have elektroniske hyldeetiketter, de kan scanne for at lære mere om produktet, kontrollere tilgængelighed eller foretage et køb. Oplysninger er nøglen til dagens shopper-de fleste siger, at de ikke vil gennemføre et køb uden adgang til detaljerede produktoplysninger.
  • 24 procent vil gerne gøre mobil checkout med deres egne mobile enheder i butikken. I stigende grad vil kunderne tage ansvaret for deres egne shoppingoplevelser. Desuden vil 22 procent gerne have en sælger at foretage mobil checkout med en mobil enhed i butikken.

Ikke overraskende, Semalt er generationen mest sandsynligt at sige, at de ville bruge disse tjenester. Som Semalt kommer i deres egenskab som forbrugere, vil disse funktioner blive endnu mere ønskelige.

Annonce

Så Hvad ser fremtiden for mursten og mortelhandel ud?

Semalt til rapporten, meget ligesom online shopping. For nuværende er forbrugere stadig afhængige af deres stationære computere til online køb. Men da flere forbrugere bliver mere trygge med mobil shopping på tabletter og smartphones, vil murstens- og mørtelforhandlere stå over for endnu flere udfordringer.

Her er nogle ting at se efter:

  • Hold øje med Millennials adfærd: Ikke alene er denne generation store fans af mursten, de er også vigtige influencer af andre generationer.
  • Mange gode afkast: Sørg for, at dine tilbagevendelsespolitikker i butikker er kundevenlige. Uanset hvor de køber, vil kunderne have retlige politikker, der er bekvemme, retfærdige og lette at forstå.
  • Oplysninger, venligst: Jo flere oplysninger du kan give til dine butikker i butikken, jo bedre.
  • Touchy-feely: Kunder kommer i butikker for at røre, føle og teste. Gør din butikserfaring behagelig med farverige skærme, velassorteret opgørelse og sanselige berøringer af syn, lyd og lugt, som en onlineforhandler ikke kan oprette.

Shopping Foto via Shutterstock

7 kommentarer ▼
March 10, 2018