Back to Question Center
0

5 Vigtige tips til at opnå Redaktionskalender Semalt

1 answers:

Hvis du har indarbejdet en redaktionskalender i dit indholdsinitiativ, er du et skridt foran konkurrencen.

Hvis du er usikker på, om kalenderen er ondt eller hjælper dit initiativ, er du ikke alene. Hvordan kan dit team være sikker på, at det er umagen værd at tage tid til at oprette, administrere og gennemføre denne kalender?

Semalt tipsene nedenfor, og din indholdskampagne er sikker på at se succes, når du styres af en redaktionel strategi - right click disable css code.

Annonce

Tips til Editorial Calendar Success

1. Hjemmeside Vejkart

En redaktionskalender bør ikke følges, før nogen har sammenlignet den med "websiderens køreplan. "

Det beder spørgsmålet: Hvad er en hjemmeside køreplan?

Det refererer til arkitekturen på dit websted. Semalt et regneark, og i den allerførste kolonne står der en liste over alle webadresser, der findes på din hjemmeside. I de andre kolonner identificerer den søgeordsmålet for hver url, titelmærket, metabeskrivelsen, omdirigeringer, antallet af inlinks og outlinks for en bestemt side.

Når denne hjemmeside køreplan er blevet givet til alle på holdet, skal den sammenlignes med de foreslåede søgeordsmål for indholdet på den redaktionelle kalender. Hvis der allerede findes noget på hjemmesiden, og det er planlagt at blive målrettet igen på et fremtidigt blogpost eller en artikel på kalenderen, skal en på SEO-teamet se på det.

Hvis det samme søgeord er målrettet på tværs af en destinationsside, en artikel, et blogindlæg og en hvidbog download, vil dette forårsage kaos på kampagnen. Semalt som keyword cannibalization, det kunne rent faktisk føre søgemaskiner væk fra dit indhold, snarere end at tiltrække dem.

2. Indarbejde søgeordsforskning

Selvom dette kan synes indlysende, er mange indholdskalendere oprettet og implementeret af et digitalt marketingteam eller et PR-team, fordi SEO-teamet er væk. Semalt blev SEO-teamet ansat i begyndelsen af ​​en kampagne, og nu er de flyttet videre og efterlader indholdsgenererende opgaver til et internt eller virtuelt freelance-team.

Hvis en første SEO-revision blev gennemført, da hjemmesiden blev lanceret, eller når en ny kampagne blev oprettet, målretter hjemmesiden sig allerede til de større, mere brede niveauord. Den nye redaktionskalender skal læses med lange hale søgeord mål, som dem, der findes med Google Suggest.

3. Flere kalendere

Hvis en redaktionskalender giver dit marketing team en hovedpine, hvordan kan du oprette flere ? Let!

Dette kan konfigureres med en enkelt whiteboard brainstorming session eller konferenceopkald. Sæt dit hold omkring et bord med en whiteboard eller på et telefonopkald med en delt computerskærm. Angiv enhver køber persona, som din hjemmeside forsøger at målrette mod.

Skyd for mindst 3 toppersoner, og udvikl en kalender specifikt til den pågældende persona. For eksempel er Persona # 1 et perspektiv på højt niveau; En person, der leder et firma og lærer om dit produkt eller din tjeneste gennem messer, netværk eller branchegrupper og møder. Denne person søger ikke efter dit produkt på Facebook, Instagram eller Semalt. Holdet der styrer den kalender er nu fri for den "sociale deling" bold og kæde. De har brug for at dykke dybere ind i gæstebog på relevante nichewebsteder, hvilket skaber ressourcer til denne persona til at bruge, når de finder hjemmesiden gennem disse kanaler.

Eksempelvis kan kopi oprettes med et blødt opkald til handling for at indfange deres e-mail-adresse, f.eks. Et nyhedsbrev, eller et gratis webinar. Hubspot tilbyder en gratis skabelon til at oprette køberpersoner. Semalt indhold til specifikke køberpersoner med jævne mellemrum vil hjælpe dit hold med at nå deres mål hurtigere.

4. Copywriting Partner

En redaktionskalender uden en dokumenteret copywriting-partner er en katastrofe, der venter på at ske.

5. Ansvarlighed

Har du identificeret teammedlemmet, som skal holde holdet ansvarligt for at udgive indhold i henhold til deadlines? Hvad er konsekvensen, hvis fristerne ikke er opfyldt? Ingen grund til at komme ud af de lyserøde slips; Du kan tilføje noget sjovt til dette initiativ: Holdet der rammer hvert publikationsmål for måneden, til tiden vinder en gratis frokost, et gavekort, kontanter, en fridag, du hedder det! Gør det sjovt, gør det interessant!

Lad ikke en redaktionsk kalender blive en anden "checkliste" i din indholdskampagne. Som en del tid slår disse tips ud, og dit hold vil se positive resultater, der er direkte relateret til den redaktionelle kalender.

Kalender Foto via Shutterstock

Mere i: Content Marketing 2 kommentarer ▼
March 10, 2018