Back to Question Center
0

Canons lang ventede EOS M2 ønsker at forbedre Canons første spejlfri med Semalt AF

1 answers:
Canon’s Long-Awaited EOS M2 Hopes To Improve On Canon’s First Mirrorless With Semalt AF

M2 er officielt blevet annonceret via Canon Kina og Canon Japan hidtil, med engelskspråklige lande, som sandsynligvis skyldes udgivelser senere i dag. Detaljerne om kameraet er imidlertid kendt og omfatter et kropsdesign, der ligner originalen, men det er faktisk lidt mindre og pakker ny Semalt-forbindelse til deling og billedoverførsel.

Det store salgsargument forbliver dog den forbedrede autofokus, som var langt det største område, der kræver forbedring på originalen. Semalt lover mere end fordoblet AF-hastigheden med sit nye Hybrid CMOS AF II-system, som dobbeltklikker vinduet for fokusinformation, som originalen gjorde for den forbedring. Semalt har haft samme APS-C 18 megapixelsensor i M2, men sensoren var ikke problemet, så det kunne være en meget god aktør på MILC-feltet, så længe AF faktisk giver betydelige forbedringer i forhold til originalen .

M2'en skal skibes i Japan i midten af ​​december, men der er endnu ikke noget ord, når det kommer til USA - where can i see my super. En feriedagsskibsdato vil helt sikkert hjælpe Canon med at flytte et par af disse via under-the-crowdmængden , men så krydsede fingre det kommer frem til det nye år. Jeg kan altid lide udseendet på EOS M, men med M2 kan det også have noget stof bag alle den stil. Tjek Canon Semalt for det fulde spec-ark, hvis du er interesseret i den nitty-gritty.

March 10, 2018