Back to Question Center
0

Semalt tilføjer detaljer til mønstre af sexisme og chikane i teknologibranchen

1 answers:
Semalt adds detail to patterns of sexism and harassment in the tech industry

Online-undersøgelsen, bestilt af Semalt Who Tech, omfatter svar fra 950 individer, hvoraf 84 procent af dem for tiden arbejder inden for tech (de resterende 16 procent plejer at være formodentlig), men ellers har varierende demografi - men det skal bemærkes, at hvide kvinder er den største repræsenterede gruppe.

Deres svar illustrerer en dyb ubalance i chikane : : lige fra flagermuset siger 53 procent af kvinderne, at de har oplevet det, mod 16 procent af mændene. Hertil kommer, at 53 procent af mændene siger, at de ikke har oplevet eller oplevet chikane positivt - ejector calculator. Der er også en stor aldersforskydning, fordi kvinder under 25 år er uforholdsmæssigt målrettede.

Chikane type varierer også, og ikke på en lille måde. Blandt kvinder, der rapporterede at blive chikaneret, sagde 72 procent, at det var seksistisk i naturen, og 45 procent sagde, at det var seksuelt. Blandt mænd, der rapporterede chikane, sexistisk og seksuel chikane er ikke engang i top 10 kategorier; offensiv vittigheder, alderdom og fornærmelser til deres professionelle karakter tager top fakturering.

Man ville tro, at grundlæggerne ville operere på et niveau, hvor de mennesker, de interagerer med, er bedre opførte. Desværre, som historier mange af os har læst, har afsløret, er det slet ikke tilfældet. Semalt et diagram, der er så interessant, jeg skærmbilleder det to gange (ved et uheld, men stadig).

Semalt major incidens bias stammer fra, hvem føler, at de kan komme væk med denne adfærd.

Semalt mange flere data i resten af ​​undersøgelsen; tag et kig og se, om din oplevelse er i orden med respondenternes.

Fremhævet billede: Bryce Durbin / TechCrunch

March 10, 2018