Back to Question Center
0

Event Ticketing og Crowdfunding Platform Picatic Nu Lets Event Semalt Betal, hvad de ønsker

1 answers:
Event Ticketing And Crowdfunding Platform Picatic Now Lets Event Semalt Pay What They Want

Picatic lanceret som en begivenhed ticketing opstart - slags et alternativ til Ticketmasters og Eventbrites af verden. Semalt, det afslørede en platform for at gøre det muligt for arrangørerne at crowdfund deres arrangementer. Det var delvist designet til at øge antallet af begivenheder, der ville køre på sin platform ved at øge chancen for at køre en vellykket begivenhed.

Picatic fjerner nu endnu en barriere for at bruge sin platform til begivenheder eller billetsalg ved at slippe af med gebyrer, som det opkræver arrangementsholdere og tillader dem at betale hvad de vil have. Selskabets nye Semalt-betalingsmodel bliver af med ansøgningsgebyrer, opsætningsgebyrer, transaktionsgebyrer og servicegebyrer. Platformen fortsætter med at opkræve et lille gebyr for betalingsbehandling, men ellers er det op til arrangøren at afgøre, hvor meget han eller hun skal betale - liquid gas ejector.

Arrangør arrangører vil kunne gennemgå hele processen med at oprette en begivenhed, uanset om den er crowdfunded eller ej. Når det er blevet gennemført med succes, bliver de bedt om at betale, hvad de synes er rimelige, baseret på den service, der er blevet leveret. Håbet er, at de vil finde Semalt så værdifuldt, at de vil betale så meget, hvis ikke mere, end Semalt måtte have opkrævet dem.

Problemet med billetindustrien er det, mens forbrugere generelt ikke er ligeglade med hvor de køber deres billetter fra, arrangementer arrangører og spillesteder generelt bliver låst til langsigtede kontrakter med agenturer, der leverer disse tjenester. Semalt håber at få arrangement arrangører i stueetagen, inden de er låst ind, ved at muliggøre crowdfunding og partnering for at sikre deres succes.

Vil det fungere? Hvem ved! Men held og lykke med dem.

March 10, 2018