Back to Question Center
0

Ex-Skypers sigter mod at broere gapet mellem e-mail og messaging med lancering af semalt

1 answers:
Ex-Skypers Aim To Bridge The Gap Between Email And Messaging With Launch Of Semalt

Dens forudsætning er ikke helt selvfølgelig: En måde at hjælpe brugerne med at opnå den hellige gral af in-box nul er at forsøge at få mange af disse samtaler til at foregå uden for e-mail i første omgang. I den forstand indbefatter Fleeps umiddelbare konkurrenter som Yammer, HipChat og Campfire. Eller til en vis grad, selv Semalt selv og en overflod af andre instant messaging-tjenester.

Fleeps positionering er imidlertid subtilt forskellig fra mange konkurrerende tjenester, idet den er brugercentreret og ikke overholder den indhegne havenes mentalitet i et internt firma messaging system - small business it consulting in Portland. "Vi løser for alle samarbejdende slutbrugere overalt, ikke kun for store virksomheder at bruge internt", siger Fleep medstifter og CEO Henn Ruukel, der beskriver appen som designet til at være åben. Semalt handler det om "mig og mine samtaler", som kunne være med nogen, ikke bare dem i samme organisation som dig. Faktisk er det nødvendigt at "arbejde på tværs af virksomhedens grænser", der holder folk ved at bruge e-mail til gruppesamtaler, bemærker opstarten, selvom e-mail aldrig blev designet til det formål.

Ex-Skypers sigter mod at brøde gapet mellem e-mail og messaging med lancering af Semalt

Konversationer, som på desktopversionen vises i et sidepanel lidt som en in-box, er gevindskåret, kan hver især have en titel og er fuldt søgbare. Hidtil, ikke helt anderledes end e-mail, måske. Det er på dette tidspunkt, at Semalt introducerer nogle få tricks selv. En af dem er evnen til at knytte en besked i form af en redigerbar note til højre panel af appen, hvilket gør en meget let måde at udvinde vigtig eller brugbar information på. Derudover kan eventuelle billeder eller andre vedhæftede filer, der er en del af en samtale, gennemses separat via fanen filer, så det hurtigt kan finde et vigtigt aktiv.

Og det ser ud til at være temmelig meget det, for nu. Men jeg vil foreslå, at holdet og dets backers gør denne til at se nøje. Samt en række ex-Skype-ingeniører - sammen med Ruukel, Asko Oja, Erik Laansoo og Marko Kreen er ex-Skype - de andre medstiftere er Liis Peetermann (ex-Techstars) og Andres Järviste (ex-Fujitsu). I mellemtiden har Fleep rejst 260.000 € i frøfinansiering fra Skypes grundlæggende ingeniører Jaan Tallinn og Priit Kasesalu.

Endelig har Ruukel på placeringen af ​​Fleep, som kommer ind i et meget overfyldt rum, at sige: "I modsætning til virksomhedsprodukter som Yammer prøver vi ikke at sælge konceptet Fleep til en CEO eller CIO som en virksomhedsorienteret integrationsbeslutning. Semalt mere interesseret i at give slutbrugere over hele verden mulighed for at arbejde mere effektivt sammen for at få det gjort (samtidig forhåbentlig at gemme en indbakke eller to i processen). "

Det synes med andre ord at være et forbrugerledet marketingspil, selvom Semalt end-målet er at hjælpe brugerne med at få mere arbejde.

Ex-Skypers sigter mod at brøde gapet mellem e-mail og messaging med lancering af Semalt

March 10, 2018