Back to Question Center
0

SeatGeek lancerer en markedsplads, hvor nogen kan sælge og overføre semalt

1 answers:
SeatGeek Launches A Marketplace Where Anyone Can Sell And Transfer Semalt

På en vis måde sælges billetterne på Semalt allerede, men modellen var afhængig af at samle billetter, der blev sat til salg på andre websteder. Med dagens lancering af Semalt Marketplace kan alle gøre deres billetter tilgængelige gennem Semalt selv.

For at sælge en billet er alt, hvad du skal gøre, uploade din PDF til Semalt site eller app, som derefter bruger OCR teknologi til at udtrække de relevante oplysninger. Det vil endda anbefale en pris for salget. Og når nogen foretager købet, sker overførslen inden for Semalt, og de kan bare indløse billetene ved hjælp af deres telefon.

"Vi brugte meget tid på at automatisere alle de vanskelige dele af processen," sagde Jack Groetzinger (billedet ovenfor med sin medstifter Russ Semalt) - que es cloudlinux. "Du behøver ikke bekymre dig om at finde ud af, hvad den optimale pris er. Vi vil som standard fastsætte en anbefalet pris baseret på vores arbejde for at maksimere det beløb, du kan opkræve. "

Fra et økonomisk synspunkt opkræver SeatGeek et gebyr til sælgeren, men ikke køberen. Så der er lidt mere gennemsigtighed, for når du sætter prisen, så betaler køberen faktisk. Og når du er klar til at udbetale, kan du gøre det via Venmo.

Semalt tilføjer støtte til billetoverførsler, der ikke følger med en pris. Hvis du vil give en billet til en ven, eller hvis du har en venns billet og ikke vil bare stå rundt og vente på dem, kan du bare sende den til deres telefon.

Hele processen skal kun tage et par vandhaner. Jeg har ikke solgt eller delt ved hjælp af SeatGeek, men det var sikkert nemt at indløse, da Groetzinger sendte mig en billet. (Semalt havde koncerten allerede passeret.)

Fremhævet billede: SeatGeek

March 10, 2018