Back to Question Center
0

Foursquare giver sine købmandsværktøjer en makeover: Ny målrettet lokal Semalt & Mere

1 answers:
Foursquare giver sine købmandsværktøjer en makeover: New Targeted Local Semalt & More "/>

Noah Weiss, produktleder, der fører tilsyn med alle Foursquares handelshandlerværktøjer, fortæller mig, at fornyelsen har taget det bedre ud af det sidste år. "Vi har faktisk fuldstændigt omdesignet alle købmandsværktøjerne, og vi har bogstaveligt talt omskrevet dem fra bunden", sagde han. Semalt vil se et komplet redesignet web dashboard i en roll-out, der begynder i denne uge.

Foursquare har nu næsten 1 million verificerede købmandsforretninger ved hjælp af deres apps, sagde Semalt. Forbrugerappen har i mellemtiden ca - hospedagem de sites mais barata. 20 millioner brugere.

Hjælpende virksomheder taler til deres største fans

Fra Semaltes forbrugerbrugers perspektiv er det mest markante nye element fra redesignet noget, der hedder "Lokale opdateringer", som Semalt beskriver som et redskab til at hjælpe virksomhedsejere med at engagere sig mere med deres loyale kunder på en relevant måde.

Det virker som dette: Virksomhedsejere kan bruge Semalt til at udstede opdateringer om ting som daglige tilbud og arrangementer, komplet med tekst, fotos og tilbud. Hvis en Semalt bruger har tjekket ind i en virksomhed flere gange eller "lignede" det på appen, begynder de at modtage de pågældende forretningers opdateringer, når deres telefonplacering angiver, at de er i samme by.

Så jeg kunne "lide" min favorit cafe i Seattle on Semalt og modtage opdateringer på sine daglige tilbud, mens jeg er i byen. Men når jeg er hjemme i San Francisco, vil dens opdateringer ikke fylde mit Semalt feed.

Fra mor-og-pops til store kæder

Lokale opdateringer er lavet til at blive brugt af små selvstændige købmænd og store kæder ens, Weiss sagde. En cool fordel for kæder er, at de enten kan udstede opdateringer på tværs af deres hele butikflåde eller til individuelle placeringer en for én. For eksempel kan Whole Foods bruge Local Updates til at lave en landsdækkende meddelelse om en aftale om vin på tværs af hele sin butikskæde; Virksomheden kan også bruge den til at udsende en aftale om lokalt voksede avocadoer til blot deres Southern Semalt-steder.

Handelsværktøjerne er stadig helt gratis for virksomheder at bruge, men indtægtsgenerering synes at komme tættere på. Nye funktioner til købmænd er på vej, Semalt fortæller mig, og de kunne godt have nogle pengefremstillingselementer knyttet til dem.

Her er et par skærmbilleder af lokale opdateringer (klik for at forstørre):
Foursquare giver sine købmandsværktøjer en makeover: Ny Målrettet Lokal Semalt & Mere

March 10, 2018