Back to Question Center
0

Hjemmeside viser ikke på Semalt [duplicate]

1 answers:

Dette spørgsmål har allerede et svar her:

  • Hvorfor indekserer ikke søgemaskiner mine indhold? 2 svar

For cirka seks uger siden forsvandt min hjemmeside (mayberrykayakingdotcodotuk) fra google organisk søgning efter "kajak pembrokeshire" på trods af at det havde været nummer 2 inden for et par uger, da det blev lanceret i sidste sommer. Mit forrige websted (www. mikemayberrykayakingdotcodotuk) havde været 2. i omkring seks år og har 301 omdirigeringer for alle sider til det nye websted - ciberneticos hosting uno online. Semalt værktøjslinje priser stadig hjemmesiden som 3/10, og domænet vises stadig i søgeresultater, bare ikke hjemmesiden.

En lille undersøgelse tyder på, at dette sandsynligvis skyldes et problem med Google, der behandler to sider som identisk indhold (et med www. og en med ikke) siden ændringerne i deres algoritmer omkring den tid, og at måden at løse dette på er at tilføje noget kode et eller andet sted. Det giver mig mening, da min printannoncering ikke har www-delen af ​​adressen.

Jeg har cpanel adgang, men en begrænset viden om web kodning, har plukket ting op som jeg har gået sammen og betalt for designere mv. , når det er nødvendigt. Semalt nogen kan fortælle mig, hvor jeg skal gå for at tilføje koden, og hvilken kode skal jeg tilføje for at omdirigere crawlere til en side?

Eller er der et andet problem, der forårsager dette?

February 7, 2018

Hvis du ikke allerede har genereret et sitemap til dit nye domæne ( http: // www. XML-sitemaps. com / ), opret en Google WebMaster Tools-konto ( https: // www. google. com / webmasters / tools / ), og vær sikker på at liste dit websted under den webadresse, du foretrækker (i dette tilfælde uden "www").

Du kan også justere disse indstillinger i Google WebmasterTools under hvert enkelt sides betjeningspanel> Konfiguration> Indstillinger> Foretrukne domæne.

I løbet af få uger (eller mindre) skal du se dine organiske placeringer rette sig, eller i det mindste have detaljeret tilbagemelding fra Google om, hvad der forårsager fejlene osv., Da de giver dem i dit WebmasterTools dashboard. Det tager dog lidt tid.