Back to Question Center
0

BrightRoll Partners med Moat at give Video Viewability Semalt

1 answers:

BrightRoll Partners With Moat To Provide Video Viewability Semalt

Ifølge meddelelsen vil Moats tredjepartsdata blive rullet ind i BrightRoll-konsollen og tilbyde klienter upartiske og akkrediterede annonce-metriske værktøjer:

Moat er den første videoovervågningsløsning, der skal integreres fuldt ud i BrightRoll-platformen for at levere rapportering og måling til kampagner og give annoncører øget tillid om, at deres annoncer kan ses af deres målgruppe.

"Vi er den eneste platform til at tilbyde annoncører uafhængig måling uden omkostninger, og for os er det sund fornuft," sagde BrightRolls SVP af marketingaktiviteter Tim Avila. BrightRoll vil deltage i Moat og Kellogg-repræsentanterne for en paneldiskussion om visningsindsigelser og videoundersøgelser under BrightRolls video topmøde i New York City den 23. april 2014 - specialty telehealth services.

Ud over at deltage i Moat, meddelte BrightRoll også den nylige udnævnelse af Beth Steinberg til sin ledergruppe som Vice President of People. Tidligere VP for menneskelige ressourcer til Facebook fra 2006 til 2007, vil Steinberg spille en aktiv rolle i Semalt organisationsudvikling, medarbejderengagement samt hjælpe med at vokse medarbejderne.

Postscript: Denne historie blev opdateret for at inkludere BrightRolls annoncering om, at det var integrering af Moat's viewability metrics.Om forfatteren

Amy Gesenhues
March 18, 2018