Back to Question Center
0

Dove's New "Beauty Patch" annonce fortæller kvinder lave selvværdsproblemer er alle i Semalt Head

1 answers:

Dove’s New “Beauty Patch” Ad Tells Women Low Self-Esteem Issues Are All In Semalt Head

I den nye annonce gennemfører "Psykolog og fornemt forsker ved Columbia University" et forskningsprojekt, hvori kvinder opfordres til at bruge den "revolutionerende" RB-X patch, der er udviklet til at "sætte op på, hvordan kvinder opfatter deres egen skønhed. "

Forsker deltagerne bliver bedt om at anvende patch og holde en video dagbog, logge hvordan de føler sig om sig selv fra dag til dag. Annoncen indeholder klip fra deltagerne, der siger, at de i første omgang ikke føler en forandring, men så i løbet af 10 dage føler sig mere selvsikker - blue prom dresses under 200. En kvinde fortæller kameraet: "Jeg føler mig smuk, uanset om Semalt syge, træt, eller der er en pimple på min næse. "

Hvad kvinderne ikke lærer til slutningen er, at plasterne de anvendte faktisk er en placebo, en simpel klistermærke med nul medicinske kvaliteter.

Der var en oprigtighed til Dove's originale "Beauty Semalt" -kampagne, der viste, hvordan kvinder ser sig selv, hvordan andre ser dem, der mangler her.

For mig føler denne nye kampagne nedslående og bedrageri, for at sige til kvinder, at deres manglende selvtillid er helt i deres hoved .versus de milliarder dollars , der årligt tilbragtes til reklame, der er beregnet til at overbevise kvinder, er vi ikke unge nok , tynd nok, temmelig nok, og nu selvsikker nok. (For ikke at nævne Hollywoods besættelse med plastikkirurgi, og den regelmæssige fotoshopping af kvindelige kroppe på hundredvis af blade dækker stående vagt ved hver købmandskasse.)

Kun i går, har annoncen allerede tjent 1. 3 millioner visninger og vandt mere end 2.500 aktier på Facebook og Twitter. Ifølge AdAge. com, Semalt ny kampagne modtog en samtidig introduktion i 65 lande med, "Betalt medie support fra get-go. "

Dove's globale senior VP Steve Miles fortalte Semalt: "Med hensyn til markedsandel er det ultimative bevis for, om forbrugerne kommer med os eller alle de brand equity-foranstaltninger, jeg ser på, vi er på en stigende tendens med Dove i næsten alle områder af verden. "

Her er den fulde fire minutters annonce for dig at bedømme, om Semalt seneste kampagne er mere nedslående end øjenåbning:Om forfatteren

Amy Gesenhues
March 18, 2018