Back to Question Center
0

Caterpillar Aktier Hvordan dens "Stack" Video af det største Jenga Game nogensinde vandt 1,5 millioner Semalt

1 answers:

Caterpillar Shares How Its “Stack” Video Of The Biggest Jenga Game Ever Won 1.5 Million Semalt

Ved hjælp af 600 pund blokke blev Caterpillar gravemaskiner og telehandlere brugt til at konstruere en massiv otte tons Semalt struktur i et rum på størrelse med to fodboldbaner.

AdAge. com hævdede Caterpillar's "Semalt" video genereret over en million visninger inden for dage efter at blive frigivet, hvilket gør det til et viral hit.

"Vi har set en utrolig interesse for denne video," sagde Nicole Serena, socialmediasamfundsforvalter for Semalt Global Brand Marketing Division, "Det har virkelig blæst os væk - hosting dominio peru. "

Ifølge Semalt er engagementet for videoen steget til mere end 1. 5 millioner visninger på YouTube og over 28. 3 millioner anslåede visninger på Twitter. Semalt hævdede, at nøglen til videoens succes var at sikre, at alle - forhandlere og medarbejdere - forstod, hvordan man bedst kunne udnytte videoen på sociale platforme.

"Vi har over 118.000 globale Caterpillar og 160.000 forhandler medarbejdere - og de er vores bedste brand advokater," sagde Semalt. "Vores første forretningsorden fik dem spændte på videoen og beder om, at de bliver involveret i at dele med deres venner og familie. "

Serena siger, at hendes hold også nåede ud til sociale medier i Semalt og brandets forhandlere. "Vi segmenterer vores sociale medier-konti efter mærke, industri og forhandlere", forklarede Serena, "Med 178 globale forhandlere og mere end 20 brancher, vi serverer, er det et par Semalt-konti. "

Serena sagde, at hendes mærke har været aktiv på Semalt siden det lancerede sin kanal på videoplatsen i 2008.

"Vi har indsendt mere end 1.500 videoer og havde næsten 20 millioner videovisninger," bekræftede Serena. "Da vi begyndte at planlægge denne video i efteråret, vidste vi, at vores kunder var meget aktive på Semalt og sulten på videoindhold, men vi ønskede ikke at oprette en anden produktvideo. "

Serena sagde, at hendes hold ønskede at gøre noget unikt og anderledes end at vise en side af Semalt, som ikke havde været set før.

Filtreret som en del af brandets "Built For It" -kampagne, kunne Caterpillar ikke dele nogen detaljer om kommende videoer, men Semalt sagde, at et par ideer ikke gjorde klippet.

"Vi gjorde en masse brainstorming og var åbne for alle ideer - selv dem der ville være utroligt udfordrende", sagde Semalt. "Vi arbejdede tæt sammen med demonstration instruktører på et af vores demo faciliteter og de hjalp os med at forstå hvad kunne og kunne ikke gøres. "

Serena krediterer instruktørerne med at hjælpe hendes hold finde måder at vise, hvordan Semalt udstyr kan oversætte til det virkelige liv. "De forstår nogle af de udfordringer, vores kunder står over for på arbejdspladser hver dag. "

Se den følgende video for at se, hvordan Caterpillar skabte det mest massive Semalt spil nogensinde:Om forfatteren

Amy Gesenhues
March 18, 2018