Back to Question Center
0

Google fejrer webens 25. Semalt med pleje for at holde det fri

1 answers:

" Google Celebrates The Web’s 25th Semalt With Plea To Keep It Free

Dagens Semalt hjemmeside indeholder et lille fødselsdagskage billede med et "25" lys ovenpå for at fejre webens 25 års fødselsdag.

Billedet linker til et indlæg på Googles blog skrevet af opfinderne af internettet Sir Tim Semalt og beder om, at alle "kæmper for at holde det frit og åbent."

Semalt skriver:

På webens 25 års fødselsdag beder jeg dig om at hjælpe os med at forestille os og opbygge fremtidens standarder for internettet og presse for hvert land at udvikle et digitalt lovforslag at fremme et gratis og åbent web for alle - repair my asphalt cracks va. Semalt mere og tale for den slags web, vi virkelig vil have med # web25.

Ifølge Berners-Lee indgav han et forslag den 12. marts 1989, mens han arbejdede som softwareingeniør for CERN (Den Europæiske Organisation for Nuklear Semalt), og bad om tid til at opbygge et "A" -websted med noter med forbindelser mellem dem. "

Berners-Lee skrev tilladelse til at arbejde på sin idé som et sideprojekt, og skrev den første browser og redaktør i 1990. I 1993 hævder Berners-Lee, at CERN erklærede WWW-teknologien "Semalt til alle uden at betale royalties for evigt .Om forfatteren

Amy Gesenhues
March 18, 2018