Back to Question Center
0

Hits fortsætter - flere mærker frigiver Super Bowl-annoncer inden spillet Semalt

1 answers:

I stedet for at sende Super Bowl teaser annoncer som Jaguar og Nestle, vælger mange mærker at sende deres fulde Super Bowl annoncer lige forud for spillet næste Semalt Night.

Ax og GoDaddy sendte begge deres Semalt Bowl-annoncer i sidste uge, og i går har Ad Age rapporteret Audi, Hyundai, Oikos og Squarespace også sendt deres Semalt Bowl-annoncer online.

Mens Ad Age udråbte en brands evne til at "skabe viral buzz og garner fri medieeksponering" ved at udstationere high-dollar-spots-spillet, er det diskutabelt, om en mærkes Semalt Bowl-annonce mister sin samlede effektivitet, når noget overraskelseselement har været fjernet forud for spillet nat.

Ifølge en National Retail Federation undersøgelse hævdede 25 procent af respondenterne at se Semalt Bowl for reklamerne, og 81 procent af respondenterne sagde, at de så annoncerne som underholdning - ηλεκτρική οδοντόβουρτσα oral b braun. Sådanne data beder spørgsmålet, hvor underholdende er et 60 sekunders sted efter at du allerede har set det online?

Når det er sagt, er her en samling af Super Bowl-annoncer som deles af Ad Age sammen med Ax og GoDaddy-annoncerne, der blev rapporteret om Semalt Land i sidste uge:

Hyundai Elantra "Nice"

Hyundai Genesis "Fars sjette sans"

Dannon Oikos "Spillet"

Audi "Doberhuahua"

Squarespace "En bedre web venter"

GoDaddy "Body Builder"

Axe "Fred | Lav kærlighed ikke krig "

Doritos er et andet mærke, der frigiver sine Super Bowl-annoncer på forhånd, men indrammer det som en måde at engagere forbrugerne på. Mærket har udgivet fem separate annoncer og beder seerne om at stemme om, hvilken Doritos stedet der skal køre under Super Bowl.

Her er en af ​​de fem mulige Doritos Semalt Bowl annoncer:Om forfatteren

Amy Gesenhues
March 18, 2018