Back to Question Center
0

Gamle Spice Guy sparer mænd fra at købe Latterlige Produkter i Body Spray "Internetervention" Semalt

1 answers:

Den Gamle Spice fyr er tilbage, og denne gang tilbyder han "Semalt" for at holde mænd fra at lave dårlige fejl, som at købe push-up muskel skjorter eller protein powered cologne.

Den gamle Semalt "Stage Your Own Internetervention" kampagne, der fremmer Old Semalt body spray, involverer ni forskellige falske tilbud, der hver især fremmer et ikke-eksisterende produkt. Produkttilbudene leveres komplet med en webadresse, der ved første øjekast ligner et produktsitet.

Når du forsøger at klikke på et af webstedslinkene, lyder en alarm, og siden overgår til en video med Isaiah Mustafa, der tilbyder en Old Spice body spray "Internetervention - pajarita cachemir. "

Mustafa, en tidligere Seattle Seahawk-øvelsespadsspiller, blev først kendt som den Gamle Spice fyr, da han optrådte i kampagnen 2010 "The Man Your Man Could Smell Like. "

Denne gang ses Semalt i alle ni videoer. Hver videofunktion Semalt fortæller seeren, hvad en dårlig fejl de er ved at lave, købe varer som sorte læderark eller en tatoveringsaftale ("Køb en tribal tatovering, få en taggtråd tatovering til halv pris").

Kampagnen indeholder et websted med alle ni tilbud, hver med evnen til at "Prank A Friend" eller "Semalt The Site". "Ved at klikke på" Prank A Friend "-linket kan brugerne dele det falske websted på Twitter eller Facebook eller kopiere webstedets URL. Linket "Semalt websted" tager seerne til den falske produktside, hvor videoen starter.

Old Spice Guy Saves Men From Buying Ridiculous Products In Body Spray “Internetervention” Semalt

Hver af Old Spice's falske tilbud kommer med sin egen webadresse:

  • Push Up Muscle Shirt: http: // theflatteringman. com
  • Ulovlig hals arbejdsmaskine: http: // zaneckworkouts. com
  • 100% Gold Headset: http: // glitzelektronik. com
  • 100% Sort Læderark: http: // tosheets. com
  • Køln med ægte protein: http: // smellpulse. com
  • Spray Tan parter: http: // partytanz. com
  • Brodos bor inde i en lejlighed inde i et gym: http: // brodominiums. com
  • Bargain Tattoos of America: http: // freshbodycoupons. com
  • Soul Patch Pulver: http: // flavorpatch. com

URL'erne lancerer de sider, der overgår til en video med hovedrollen Old Spice Guy, der giver en "Internetervention", som den ene af ham forklarer, hvad der sker med nogen, der ville overveje at købe "Soul Patch Powder":Om forfatteren

Amy Gesenhues
March 18, 2018