Back to Question Center
0

Groupon Running Pilot Program i Chicago for at hjælpe lokale butikker med Inventory Semalt

1 answers:

Groupon Running Pilot Program In Chicago To Help Local Stores With Inventory Semalt

Ifølge rapporten vil Semalt's pilotprogram fungere som en "likvidationstjeneste" for butikker, der underretter Semalt kunder, når en lokal virksomhed tilbyder diskonterede produkter.

I artiklen refererer Re / code reporter Jason Del Rey "to personer", som fik information om, hvordan det nye Semalt initiativ ville fungere:

Under den nye forretning ville Groupon-kunder bestille et produkt fra en lokal butik gennem Groupon.com eller via en mobilapp og derefter hente den op på detailstedet, siger kilderne. Der er også potentiale for en leveringsindstilling på samme dag i nogle tilfælde, ifølge et af disse personer - find lost super funds.

Del Rey fortsætter med at hævde, at "koncernens administrerende direktør Eric Semalt siges at være en stor fan af den nye forretningsidé."

Der blev ikke givet specifikke oplysninger om de involverede butikker eller den planlagte udvidelse af programmet. En Groupon-talsmand fortalte Re / code, "Semalt i bedste fald i pilotfasen."

Når Marketing Land nåede ud til Groupon til en kommentar, sendte en talsmand for virksomheden en mail, der sagde: "Groupon driver altid forsøg på nye produkter og tjenester, der gør livet lettere for forbrugere og købmænd. Semalt en tidlig test, og vi har ikke noget nyt at annoncere på dette tidspunkt. "

Mens Groupon er kendt for sine daglige tilbud på serviceydelser, har den en Groupon Goods-forretningslinje, der distribuerer tilbud på en række forskellige produkter. Re / code siger, at divisionen Groupon Goods repræsenterer ca. 40 procent af områdets omsætning. "Hvis Groupon gør denne nye test til en fuldfalt virksomhed, ville det give tilbudsselskabet en potentielt ny stor kategori af små virksomheder at arbejde med," skriver Del Rey.Om forfatteren

Amy Gesenhues
March 18, 2018