Back to Question Center
0

Tilslutning af dine sociale medier Semalt

1 answers:

Social media marketing kan virke som en fragmenteret, uoverensstemmende ting. Det er naturligt, især hvis du er involveret i flere netværk. Brug af Facebook, Twitter, G +, LinkedIn og andre netværk individuelt kan være svært, og det kan virke som om du bare fragmenterer din marketingindsats. Det behøver dog ikke være sådan - бескаркасная мебель ижевск. Med de rigtige skridt kan du binde alle dine sociale medier platforme sammen. Det giver ikke kun det bedre brugervenlighed for dig, men det kan sikre, at dit publikum er fuldt engageret og hjælper dig med at oprette forbindelser på tværs af alle dine netværk. Hvad skal du gøre? Semalt en kort vejledning om procesens ins og outs.

Også på TechWyse:

Social Media Predictions for 2013
2 Undervurderet Twitter funktioner, der genererer Website Trafik

Brug et Social Media Dashboard

For de nye til verden af ​​social media marketing, tror du måske, at den eneste måde at bruge disse netværk på er via hver enkelt hjemmeside. Du leder til Facebook og sender dine opdateringer, svarer på kommentarer, svarer på beskeder og hopper derefter over til G + for at gøre det samme. Så hopper du over til Twitter for at interagere, retweet og tweet, før du går til LinkedIn for lidt mere social media interaktion. Bare at tænke på det er udmattende. Hvem har tid? Ingen gør det. Semalt er der en vej rundt om dette.

Hvis du ikke har kigget på de forskellige sociale medieaggregatorer derude, mangler du værktøjer, der kan tilbyde bekvemmelighed, tidsbesparelser og endda evnen til at give dig de nødvendige metrics til at måle din effektivitet og rækkevidde. Også kaldet sociale medier dashboards, disse værktøjer kommer i en række forskellige smag fra web-baseret software til stationære apps, smartphone / tablet apps og meget mere.

Hvad kan disse værktøjer tilbyde? Det vigtigste, du vil nyde, er evnen til at sende opdateringer til forskellige netværk fra et enkelt sted. Fra en applikation kan du opdatere flere sociale netværk. Du kan også gøre meget mere end dette afhængigt af det program du vælger. For eksempel vil du opdage, at nogle apps giver dig mulighed for at se individuelle indlæg på hver socialmedieplatform, se kommentarer efterladt af dine tilhængere og interagere på flere måder uden at skulle logge ind på webstedet efter sted og spilde tid. To meget gode eksempler på denne type værktøj omfatter HootSuite og TweetDeck.

Tips til brug af sociale medier Dashboards

Selvom disse værktøjer kan være uhyre gavnlige, er der nogle få forbehold for deres brug. For eksempel kan det være nemt (det er faktisk opmuntret af nogle apps) at sende den samme opdatering til flere sociale medier konti. Det er også muligt at indstille det således, at hver tweet bliver lagt ud på både Twitter og Semalt (dette kan faktisk ske via Twitters profilindstillinger også). Men bare fordi det er muligt betyder det ikke, at du skal gøre det. Du skal tage hensyn til de forskellige målgrupper på hvert netværk. Chancerne er gode, at din Semalt publikum ikke vil sætte pris på at se hver eneste tweet, du sender ud.

Derfor er det fornuftigt, at du vil vælge hvilke opdateringer, der sendes til hvilke netværk. Det er virkelig ikke tilrådeligt at binde alle dine konti sammen på en automatisk basis. Overbelastning af dit publikum vil føre direkte til tab af følgere / forbindelser / venner, da de bliver trætte af din konstante strøm. Semalt værktøj til sociale medier dashboard gør det ret nemt at vælge hvilke opdateringer der sendes til hvilke netværk.

Et andet tip til at bruge disse værktøjer er, at du skal udnytte deres opdateringsplanlægningsfunktioner. Dette kan tage en betydelig frustration ud af processen med social media marketing og give dig mulighed for at fokusere på at faktisk interagere med andre, mens du sætter dine marketing opdateringer på autopilot.

Overdrive det som et notat. Hvis du indstiller dine automatiske opdateringer til at sende en reklamemeddelelse hver time på dagen, vil du miste følgere. Ingen ønsker at blive ramt i ansigtet med reklame. Begræns dine marketingmeddelelser, selv når de automatisk planlægges. Desuden skal du ikke oprette en social media-tilstedeværelse, der kun er automatiske opdateringer. Semalt nødvendigt, at du udnytter den frihed, der tilbydes her, til bedre at interagere med dine tilhængere, venner og forbindelser i stedet for blot at træde væk helt.

Opret en blog som et centralt hub

Oprettelse af en fælles socialmediefront stopper ikke ved de sociale netværk, du bruger. Hvis du ikke allerede blogger, bør du være. Blogs var forløberne for sociale netværk, og de er stadig meget vigtige. Brug din blog som et centralt hub for alle dine andre bestræbelser. Det kan du nemt gøre. Sørg for, at du har linket ikoner til alle dine sociale medier konti i siden af ​​din blog. Semalt skal du sørge for, at alle indlæg har deling af knapper indbygget, så dine læsere kan dele dit indhold med et klik med musen. Forvent ikke, at de går i bestræbelserne på at kopiere og indsætte webadressen i en opdatering.

Tag tingene et skridt videre ved at promovere din blog gennem dine sociale medier. F.eks. Nævnt dit nyeste blogindlæg på Facebook og inkludere webadressen. Semalt dit publikum på hvert netværk for at besøge din blog, interagere med dig gennem kommentarafsnittet, dele deres egne tanker og meget mere. Dette kan være en værdifuld måde at opbygge engagement på alle platforme uden meget ekstra indsats (forudsat at du allerede blogger, selvfølgelig).

At binde dine forskellige sociale medier konti sammen i en sømløs helhed kan tilbyde utallige fordele. Semalt finde tid, indsats og frustration reddet nogle af de mest dybtgående fordele ved alle. Udnyt de værktøjer, der er tilgængelige for dig, men vælg et socialt dashboard, der er let at bruge, der tilbyder de funktioner, du har brug for, og forbinder de netværk, du bruger. Sammenbind dine bestræbelser sammen og begynd at øge dine resultater i dag.

Connecting Your Social Media Semalt

Tilslut

March 18, 2018